Neaa katsomassa

Käytiin tänään taas Neaa katsomassa, torstaina viimeksi Pian kanssa Nean luona vierailtiin, tänään tuon oman ukkokullan kanssa. Ihana pikkuneiti! :) Sain Neaa kannellakin, kun sylissä istuminen ei ole läheskään niin coolia kuin käyttää aikuista ihmistä taksina, joka kuskaa väsymättömästi arvon neitiä ympäri kotia. :)

Deeakin oli mukana ja neiti vähän ihmetteli mikä ihmeen otus tuo tuollainen oli, mutta eipä Nea kauheasti kiinnostanut Deegua. Kun Neaa kannoin, Deegu seurasi meitä kuin hai laivaa. Ihmetteli kai mikä ihmeen tyyppi mun sylissä oli. :) Kävelyn rasittamana Dee lopulta nukahti hienoon asentoon. :)

2 thoughts on “Neaa katsomassa

  1. Voi, ihana Deea! =oD Mahtava ”rento” asento. Miten kummassa nämä koirulit osaavatkin nauttia elämästä niin täysin siemauksin – nukkuessaankin?! =oP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.