Auto lasituksessa ja keittiöhaaveita

Sinne se auto jäi odottamaan lasien vaihtoa. Tuossa ajomatkalla viimeistään huomasin miten todella naarmuinen se tuulilasi on! Ihan täynnä pieniä ja isoja naarmuja, sillä olisi kamala ajaa kesäisinkin auringonlaskun aikaan kun aurinko paistaa hankalalla korkeudella suoraan naamaan. Ja ei se harmauskaan hääviä olisi pitemmän päälle.

Nyt meillä on tän viikonlopun ajan vain yksi auto käytössä – miten me osataan olla vaan yhden auton varassa?! :D Rangekin jäi Raumalle kun betoniautokuski meni sillä kotiin ja oli tullut kipeeksi, eli auto jää sinne viikonlopuksi.

Raision reissu oli antoisa. Ennen kaikkea tuli hyviä ideoita mieleen mökkikesääkin ajatellen. :) Ostettiin vain ruuveja (niitä mun viikonloppuna maalamia katon reikien muovisia suojia varten), joku hiomakone töihin, pari pokkaria (kummallekin oma), Ikeasta postikortteja (mitään muuta sieltä ei mukaan tarttunut, paitsi ideoita!), Villelle valittiin Dressmanista työpaitoja ja Myllyn Prismasta tarttui mukaan mainio löytö! Kaksi Pinkin levyä tungettu yhteen pakkaukseen ja hintaa tällä vain kymppi! Onneksi en ole isommalla rahalla noita levyjä ostanut, vaikka suunnitelmissa on ollut! Villekin löysi itelleen samanlaisen cd-setin.

Ja tässä ne Ikean kortit sekä Ikean keittiökuvasto, jotain ideoita bongaillaan mökin keittiötä ajatellen. Ei sitä meinata sen kummemmin uudistaa, mutta jotain pientä piristystä pikkurahalla. :)

Puutarhastakin otin kuvia töitten jälkeen! Joten niitäkun tulossa huomenna viimeistään. :)

One thought on “Auto lasituksessa ja keittiöhaaveita

  1. Meillä on tällä hetkellä sama ongelma: yksi auto käytössä. Ihan omituista kun joutuu niin tarkkaan suunnittelemaan kaikki menemiset, että on auto aina sillä kumpi tarvitsee. Jospa huomenna jo ehtisimme hakea Subarun sieltä yli 40km päästä huollosta. Saa nähdä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.