Jännä työpäivä

Tänään oli se jännitystä aikaan saanut työpäivä, kun Hra L ja anoppi olivat koko aamupäivän pois töistä. Kääk! Onneksi ei ole vielä kesä ja kaikki puhelimet soi yhtäaikaa ja ihmisiä ravaa hakemassa milloin mitäkin!

Saatoin maailmalle neljä kaivonrengasta ja taisin viisi kertaa vastata puhelimeen. :D Viides soittaja olikin sitten anoppi, se koitti juksata mua mutta kyllä mä sen äänen tunnistan! :D Olisivat tuoneet mulle Hesburgerilta jotain syömistä, mutta olin onneksi jo ahtanut masuuni herkullista kanarisottoa, niin ei tarvinnut mulle tuoda mitään.

Tuo onkin herkullista ruokaa! Riisin ja revittyjen kanankoipien lisäksi siinä on maissia, herneenversoja, sokeriherneen palkojen palasia (oon super-allerginen tuoreena niille mutta keitettynä se allergiaa aiheuttava juttu heikkenee) ja jotakuta yrttiä, jonka nimeä en nyt päähäni saa. Hyvää ruokaa!

Wiillä on taas urheiltu ja ompelukonettakin ehdin töitten jälkeen jo kiduttaa. Tai lähinnä ompelukone kidutti itseäni, kun alalanka aiheuttaa mulle taas harmaita hiuksia. Pitäisi vaihtaa se hankala lanka, mutta kun en mä osaa! Koitin säätää, mutta ei. Pitänee kaivaa ohjekirja esiin, sitten se viimeistään onnistuu. :) Se mun viikonloppuinen ompeluprojektini on vielä siis vaiheessa, mutta kunhan saan sen ompelukoneen taas tekemään yhteistyötä kanssani, niin saan tehdä sen loppuun.

Me mennään viikonlopuksi Helsinkiin, jee! Perjantaiksi jo varattu liput Himoshoppaaja-leffaan! Lauantain ja sunnuntain aikana sitten kierrellään siellä sun täällä. Meillä on taas luottokortin bonuksilla hommatut lahjakortit Kämp-hotelliin. Pitää siellä kai muodon vuoksi kerran vuodessa käydä, ollaan siellä varmaan viitenä vuotena ainakin käyty. Eipä se ole mikään ihmeellinen hotelli (siis ne normihuoneet, Mannerheim-sviitti vois saada jotain hihkuntaa aikaa meikä-akassakin..!), paljon hienompia huoneita on monissa pienissä hotelleissa, mutta perinne mikä perinne. Ja on siinä kuitenkin jotain tunnelmaa. Ja ei voi valittaa kun ilmaiseksi saa jossain yöpyä! :)

Pitääkin tutkailla missä tahtoisi viikonlopun aikana vierailla… Ja veripalttukin on pian valmista, nami! Saan viedä sitä huomenna töihinkin ruoaksi, huomisen työpäivän kohokohta! :p

One thought on “Jännä työpäivä

  1. Mä olen ihan kateellinen, te pääsette taas nauttimaan viikonlopusta jonnekin yhdessä! Me ollaan käyty jossain viimeksi.. hmm *muistelee* viime vuoden lokakuussa? Just tänään tuli sellainen fiilis että mä haluan lomaaaaaa! Kissa kiusaa ja rikkoo tavarat, koirat kiusaa ja.. ja.. :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.