Lisää askarteluja

Tänään on ollut luova päivä, olen istuskellut askarteluhuoneessani ja antanut papereille kyytiä. :) Ensinnäkin on syntynyt kolme atc-korttia. Tai yksi tuli melkein valmiiksi jo perjantaina. Ekassa aiheena oli tehdä kortti jostain sanomalehdestä löydetystä kuvasta, tekstistä, yms. Mä leikkasin mahtavasta paikallislehdestämme perjantain sääennusteen ja kortin nimeksi tuli ”Spring is coming?”.

Kortissa on käytetty uusia askartelujuttuja pelkästään. Perhonen ja kukka on sellaset pahvikuviot, vasemman alakulman pallerot on sellasia jänniä muovisia koristepalleroita ja noi katkoviivat on maalattu kimaltelevalla maalilla. Se on semmonen se.

Toinen aihe oli iki-ihanat pöllöt! Korteista tuli söpöt. :) Ja nimeksi korteille tuli tuo kortissa näkyvä teksti.

Pöllöt on leimakuvia, jotka Promarkereilla väritin. Noi kulmien napit on pahvikuvioita ja katkoviivatkin tietty löytyy. ;) Nää näyttää livenä oikeesti paremmilta, oon tosi tyytyväinen lopputulokseen!

Ja sitten aloin korttien jälkeen väsätä kirjekuoria. Piti väkertää keväisiä kirjekuoria, kahta eri kokoa, kaksi kumpaakin kokoa. Ne on jotain jenkkikokoja, mutta Amerikkaan kuoret lentävätkin, joten vastaanottaja toivottavasti käyttääkin ne.

Kuoriinkin olen varsin tyytyväinen ja niitä oli kiva tehdä. Näissäkin kuorissa on sulkemismekanismi, kaksipuolinen teippi jonka suojapaperi on poistamatta. Kätevää!

5 thoughts on “Lisää askarteluja

  1. En mä noin hienoja osaisi tehdä! :) Joskus olen itse tehnyt kirjekuoren esimerkiksi jostain kauniista aikakausilehden sivusta, kun olen lähettänyt kirjettä. Saanut sellaisen erilaisen kuoren. Mutta lähinnä se on ollut että teippiä vähän sivuun ja siinä se.. :)

  2. Mahtava keksintö toi kevätkortti! Lisään sinut suosikkilistalleni ja käyn tsekkamassa uusimmat askarteluvinkit täältä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.