Maaliskuun alku

Maaliskuun alku

Mukavasti on uusi kuukausi alkanut, kevät sen kun lähestyy! Vietettiin tosi kiva viikonloppu. Lauantaina käytiin ajelulla Raumalla ja sunnuntaina Porissa ja Reposaaressa. Ihan täydellisen kaunis aurinkoinen viikonloppu, täydellinen ilma autoilulle siis. 🙂 Mulla on läjä kuviakin odottamassa, mutta niitä sitten kun ehdin niistä valita ne parhaat.

Töissä oli kovasti puuhaa, lehti-ilmoituksia väkersin taas ja alkaa jo näyttää lupaavalta. Kotona ahersin kauppani kanssa kunnes Ville tuli kotiin ja mentiin kaupassa käymään. Sen jälkeen olikin kotipuuhia. Tiskejä koneeseen, pyykkejä samoin, eläimille puhtaat kodit, marsun+pupun kynsihoito ja sitten innostuin vielä Wiillä Fit-urheilemaan. 🙂 Kivaa oli riehua puoli tuntia, suihku tuli tarpeeseen sen jälkeen! Laitoin ittelleni tavoitteeksi -1kg 2 viikon aikana, ei pitäisi olla liian vaikea. Fitissä siis saa laittaa itelleen painonvähennystavoitteen ja aikarajan tavoitteen saavutukselle. 2 viikkoa on minimiaika, siinä ajassa pyrimme jotain taas aikaan saamaan.

Tänään tapahtui ihme! Mä sain lopulta autoni kellon laitettua aikaan! Auto on mulla ollut pian varmaan jo 4 kuukautta (vai kolme?!) mutta kuitenkin se kellon säätäminen on ollut ihan utopiaa mulle vaikka olen monesti ohjetta tavannut ohjekirjasta. Viime perjantaina välähti miten sinne ajansäätövalikkoon pääsee ja tänään taistelin kunnes sain kellon aikaan. Analoginen kello, jota säädetään digitaalisesti. Kellon säädön kunniaksi ja Marikan aikoja sitten tekemän toiveen vuoksi kuvia Miian beibesta putipuhtaana Reposaaressa. 🙂

On se kaunis – ainaskin mun mielestäni. Kähee ja kaunis! käytiin auto sunnuntaina pesettämässä Wash Kingissä. Se olikin jännä kokemus, kun kaksi elävää ihmistä auton esipesi ja sitten kone hoiti loput. En mä ole edes tiennyt että tollasia ihmisellisiä pesuloita on, että ihminen tekee osan hommista siis.

Kuvaraporttia viikonlopulta paremmin sitten kun ehdin. 🙂

Aurinkoista ja ihastuttavaa maaliskuuta blogini ystäville!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.