Väsy

Väsy

Huhhuijaa, ihan naatti olo. Nukahdin jo Emmerdalen aikana Villen kainaloon, mutta ei ihan vielä voinut kunnolla nukahtaa kuitenkaan. Emmerdalen jälkeen käytiin lenkillä koirien kanssa ja taas sateli lunta, ihanaa! 🙂 Yön aikana oli taas tullut useampi sentti sitä ihanaista valkoista ainetta ja aamupäivän aikanakin ja nyt sitten lisää! Ihan huippua kun talvi on näin talvinen! Odotan toki jo kevättä, mutta saa tää maaliskuu mun puolestani vielä olla luminen!

Oli kiireinen työpäivä taas vaihteeksi. Käytiin puolenpäivän aikaan Köyliössäkin ESV:n ukkeleita tervehtimässä. 🙂 Passeli toimi, hidasteli, mutta toimi! Halleluja! Se kun yleensä Köllissä tuppaa kiukuttelemaan mulle, mutta tällä kertaa sain kaikki Passeli-hommat tehtyä yhdellä istumalla. Ihastelin myös yhtä söpön väristä Nissan Skylineä, alla kuva joka ei tosin oo mun ottamani. Olisin ite ottanut, mutta kun autosta näkyi vaan osa kun loput oli lumen alla.

Tollasen mä voisin ottaa pihakoristeeksi. 😀 En sillä ajaisi, kun se (tai siis Skylinet yleisesti) on ihan kauhean tuntuinen pelkääjän paikalla istuttavaksikin, mutta olis sitä ilo katsella!

Kun ehdin töistätöistä kotiin, heti lenkille koirien kanssa ja sitten pakkaamaan tilauksia. Kiva kasa sitä postia sitten kertyikin taas, Postcrossing-sivulla oleva mainosbanneri on taas tehnyt tehtävänsä ja hommia riittää entistäkin enemmän. 🙂 Paljon uusia nimiä, jee! Sain tilaukset pakattua siinä 16:17 (postit ehtii jos ne vielä 16:30 mennessä) ja sitten soitinkin Villelle että ehtiikö hän töistä kotiin sillai että ehditään postit heittää. Ehti. Posti+kauppareissun jälkeen aloinkin heti urheilla Wiillä. Ja nyt sattuu joka himskatin lihakseen! Huomaa että on ollut taukoa Fitteilyssä, kun jalka-, käsi-, vatsa- ja selkälihakset huutavat olemassaoloaan. Hyvä kun tallella vielä ovat!

Tilasinpa viikonlopun aikana uuden puhelimen itelleni, sitä jännityksellä jo odottelen. Jospa sen tämän viikon aikana saapuisi ilostuttamaan elämääni… Ja uusi liittymä tuli myös tilattua, mutta en ole kytkykauppaan ryhtynyt vaan ihan erikseen kumpainenkin eri paikoista hommattu. Oon kyllästynyt muutamiin Saunalahden ongelmiin (ne on vaan ihan liittymäkohtaisia mutta tyhmiä silti, muuten Saunis on hyvä!) ja kokeilen Elisaa. Ja Anttilasta lupasivat viime viikolla uuden digiboxinkin meille vihdoin lähettää. Se ”vanha” on yhä vaan huoltojonossa kolmen viikon jälkeenkin, ruuhkaa huollossa. Olisi jo aikakin saada tallentava boxi taas käyttöön!

Loppuilta menee rentoutuen tv:n ääressä ja tää rouva menee tänään ajoissa nukkumaan! Huomenna pitääkin pärjäillä jokunen tunti töissätöissä ihan yksin, siis siellä toimiston puolella. Kääk! Onneksi tähän aikaan vuodesta ei ole vielä niin kiireistä menoa kuin kesällä! 😀 Puhelimessakin voi kaikilla vaan sanoa että en mä tiiä mistään mitään, otan numeron ylös ja pyydän tietävämpää soittamaan iltapäivällä takaisin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.