Lauantain odotusta

Mä jo malttamattomana odotan huomista, kun rakkaani täyttää 33 vuotta ja noin hienon luvun kunniaksi päivästä pitää tehdä erityisen hieno! :) Suunnitelmat alkaa olla aika hyvin kasassa, mutta en paljasta mitään vielä kun yllärin saaja saattaa käydä täällä vilkuilemassa… Kerron sitten sunnuntaina mitä puuhailtiin!

Lahjankin löysin Villelle vihdoin eilen Raumalta. Aika kähee lahja, ei sellasta joka pojalla olekaan! Ja kortin väkersin myös kun Pian kanssa askarreltiin. Tuli hieno korttikin! Senkin kuvan näytän sitten sunnuntaina.

Mä suuntasin eilen auton nokan kohti Raumaa kunhan olin saanut työt tehtyä. Menin Pian luo askartelutarvikkeiden kanssa. Vaikea aina valita mitä mukaan ottaisi, mutta me voidaan onneksi aina toisiltamme lainata kaikkea niin ei haittaa vaikka ei kaikkea mukana olekaan. Pia teki meille ruokaa ja sen jälkeen mentiin kaupungille. Shoppailtiin juuri mitään ostamatta, onnistuu sekin! Mä ostin vain sen Villen lahjan ja ruokakaupasta juomista ja Kinderit. Kiva oli kauppoja kierrellä! Yksi kirppiskin tsekattiin, mutta siellä ei ollut mitään joka olisi huutanut ostamaan itsensä. Ja shoppailun jälkeen taas askerreltiin, kunnes tuli mun kotiinlähtöaikani.

Kotona mua odotti ruoan tuoksu keittiössä ja kaksi innokasta koiraa. :) Ihan kuin olisin ollut hyvinkin pitkään pois kotoa, hihi. Rauhoittuivat ne onneksi kun pääsivät ulos vähäksi aikaa purkamaan energiaansa.

Muistin eilen illalla onneksi tehdä taas formulavetoa, kulutin ne pelitilillä olleet 7,20 euroa sekä 20€:n ilmaisvedon. Ilmaisveto sijoitettiin aika-ajoihin, Villen valinta se aika-ajojen voittaja. Saas nähdä miten menee… Rahaa tulisi 240€ jos osuisi oikeaan. :) Noista mun pikkuvedoista ei paljon rahaa tule jos joku osuu kohdilleen, mutta olis muutama euro pelitilillä parempi kuin se pyörä nolla joka siellä nyt on. Vähän hienoa jos ei koko kauden aikana tarttis yhtään rahaa sinne laittaa… Mutta luulenpa ettei onni ole niin hyvä. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.