Saariselkä odottaa

Meillä on huomenna iso ajourakka edessä, kun lähdetään tarpomaan kohti Saariselkää. Eihän sinne ajakaan kuin reilut 14 tuntia netin reittisivustojen mukaan – helppo nakki! Onneksi nautin suuresti autossa istumisesta ja autossa kellon ympäri istuminen tuli tutuksi jo lapsena kun Lapin reissuja tehtiin. Ja onneksi voidaan molemmat ajaa, ettei ala liikaa puuduttaa. Pimeellä en mielellään aja, mutta päivänvalossa suurin osa matkasta meneekin. Se hiukka harmittaa, jos tänne päin on viikonlopuksi tulossa jotain +15 astetta (=avoautokeli), mutta näyttäisi Saariselällekin olevan luvassa kymmenen astetta lauantaiksi. Onko vähän hienoa olla rinteessä kera suksien jos aurinko paistelee ja mittari näyttää kymmentä astetta!!! :) Eikä tartte palella siellä lasketellessa! Luntakin pitäis olla vielä joku 50 senttiä siellä päin maailmaa.

Mun autoni sai tänään kesärenkaat alleen. Aika käheet renkaat ja vanteet, ekaa kertaa vasta näin ne tänään autoni alla. Mehän ostettiin toi auto talvirengasaikaan. Renkaat on leveämmät ja auto mataloitui ja mitä kaikkee. Vanteet on mun mielestä käheet! Noissa on kuitenkin tota kumiosaa sen verran, ettei se näytä hölmöltä, vaan just hyvältä!

Talvivanteet oli ihan nössön näköiset noihin verrattuna. :D Vielä kun saa auton pestyä, niin johan näyttää hyvältä! Tosin en tiiä pysyykö auto yhtään puhtaana, kun työpaikan piha on yhtä kuravelliä. Kesällä se piha pölisee ja märkään aikaan on kuin iso mutapainiareena.

Hassua miten toi mun beibe herättää paljon huomiota vaikkei ole kuitenkaan mikään ihmeauto. Turussa viime viikonloppuna sitä aika paljon kyttäiltiin, yksi poika jopa kattoi sitä suu auki kun ajettiin ohi! :D Ellei se sitten tuijottanut sitä kaunista leidiä auton kyydissä, haha ;) Ja nyt kera uusien vanteiden/renkaiden sitä kyttäiltiin jopa oman kylän kaupan pihalla. Huomasin vaan kun kauppapostista tulin ulos, niin joku siinä vierellä kovasti ihmetteli sitä. :) Ja odottakaas kun Pao palaa talviunilta kesälaitumille… Se kun tulee tässä aika pian pääsiäisen jälkeen kokemaan pienen muodonmuutoksenkin… Mutta siitä enemmän sitten kun sen on ajankohtaista!

Tää ilta meneekin mukavasti kun pakkailee ja koittaa miettiä mitä kaikkea tarviikaan ottaa mukaan. Ja sieltä pohjoisesta tulee myös raporttia, joten pysykää kuulolla. Jollei huoneessa ole nettiä (luulisi olevan) niin on ainaskin toi mokkula jota voi käyttää.

One thought on “Saariselkä odottaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.