Kotona sairastelua

Blääh, onpa ollut tylsä päivä. Flunssaisena ei jaksa tehdä oikein mitään. Jaksaa vain makailla sohvalla ja koittaa kehitellä jotain tekemistä ettei ihan tylsisty.

Aamulla heräsin jo viiden aikaan eikä enää uni tullut vaikka herätyskello soi vasta kuudelta. Sain mä sentään vajaa viisi tuntia yöllä nukuttua, ihan hyvin sekin. Pää räkää täynnä ei ole paras nukkumistapa. Ei tahdo henkikään kulkea ja meinaa tulla oksennus, kun on niellyt yön aikana niin paljon kaikkee kivaa limaa että maha on sitä ihan pullollaan ja tekee pahaa.

Sain sentään kotona sohvalla torkuttua aamun tunteina, mutta sen jälkeen oon vaan koittanut tappaa aikaa netissä pyörimällä. Tilasin muutaman vaatekappaleen, kun eksyin H&M:n sivulle. Askartelukauppoja ei tee edes mieli tutkia, johan oon kipee! Postissa mua kyllä odottaa yksi isokokoinen lähetys, se on varmaan yksi ennakkotilaus jenkkilästä, jonka tilasin jo joskus heinäkuun puoli välissä. Toinenkin ennakkotilaus samaisesta puljusta on jossain maailmalla, saapumassa kohti Suomea. Niitä odotellessa. Jos vaikka saisi askarteluinnostuksenkin taas, kun nyt on se puoli ollut ihan jumissa. Kovasti tekisi mieli tehdä, muttei vaan saa mitään aikaiseksi.

Ville oli kultainen, kun toi mulle apteekista lääkettä ja toisella kertaa ruokaa ja juomista. Onneksi on työpaikka lähellä ja sieltä voi tarpeen vaatiessa hetkeksi karata hoivaamaan vaimoa. :) Ulkoilutti Ville myös koirat, kun Poju vaatimalla vaati päästä ulos. Päästin koirat ulos jo yhdentoista aikaan kun kävin postilaatikolla, mutta nyt oli sitten taas hätä. Kummasti nuo yksin olleessaan kyllä pärjäävät vaikka sen 10 tuntia ilman ulkoilua, mutta sitten kun joku ihminen on niitten kanssa, on pakko päästä muutaman tunnin välein ulos. Olisipa jo portit tuossa aidassa, niin voisi vain päästää koirat omalle pihalle. Nyt aidasta ei ole juurikaan hyötyä, kun pakoreittejä on hiukka liikaa. Ja aidan altakin pääsee naapurien pihalle kätevästi. Mutta hyvä kun se aita sentäs on pystyssä!

Mä kuvittelin että jaksaisin tänään hiukan ehkä siivotakin täällä kotona, mutta… taitaa jäädä väliin! Oon sentään pyykkiä pessyt, se kun ei paljoa vaadi. Pyykit koneeseen ja vajaan parin tunnin päästä kuivausrumpuun. :) Koitan saada muutaman tilauksen kuitenkin pakattua, kun ei ne oo kovin isojakaan. Jospa sen verran jaksaisi, niin loppupäivän saakin sitten ottaa rennosti.

Sen tässä on huomannut, että tulisin hulluksi jos joutuisin kaikki päivät olemaan vaan yksin kotona eikä saisi mennä töihin. Aika ei kulu millään eikä tahdo saada mitään aikaan. Tarvii kattoa huomenna jos olisi jo työkykyinen olotila. Ei olis näin puuduttavan tylsää jos edes osan päivästä jaksaisi töissä istuskella ja edes vastata puhelimeen. Nyt kun alkaa asiakkaitakin varmaan taas ravata ovesta sisään tavallista enemmän, kun huomenna on ekoissa lehdissä ale-ilmoitukset ja keskiviikkona seuraavissa ja torstainakin vielä jossain. Mahdoinkohan mä kuuteen lehteen ilmoitukset lähettää. Viimeksi ainaskin ale-ilmoittelu tehosi hyvin, joten varmaan nytkin!

Mutta jospa mä nyt menen keräilemään niitä tilauksia kasaan, niin on sekin sitten tehty. Ja koitan parannella itseäni levolla ja syömällä edes hedelmiä jollei mikään muu oikein maistu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.