Kylymä aamu

Kylymä aamu

Koitan nyt aloittaa paremman elämän ja kirjoittaa edes vähän (lähes) joka päivä blogiini. 🙂 Tulee sitten kuvattomia tai kuvallisia juttuja, kunhan edes jotain lukemista!

Viime yö oli kesän eka oikeesti kylmä yö, kuuden aikaan mittari näytti vaan +10.2, varmaan vielä alempana käynyt lämpötila yön pimeinä tunteina. Ja meillä oli vielä ikkuna makuuhuoneessa hiukkasen auki, vaikka kuvittelin että se oli kiinni. En jaksanut palelusta huolimatta yöllä mennä kattoon onko se kunnolla kiinni tai laittaa patteriin virtaa. Koitin vaan saada lämpöä Villen ja Deean välissä. 🙂

Järvi oli aamulla hienon näköinen, kun se oikein höyrysi. Harmi vaan kun en saanut itseäni viltin alta kirmaamaan pihalle kameran kanssa, olisi tullut hienoja kuvia… Mutta joku toinen aamu sitten.

Pitänee alkaa pitää jo mökillä pattereita päällä, jos ja kun yöt jatkuvat noin kylminä. Ja palkata joku pitämään takassa tulta koko yön, hihi. Poju vois hyvin sillon tällön viskoa pari polttopuuta takkaan yön aikana! Se kuitenkin nukkuu yleensä siinä aika lähellä takkaa, niin saman tien se vois pitää lämpöä yllä. 🙂

Nyt pitää mennä kotiin vielä tekemään vähän töitä ja sitten lähdetään Poriin häävaateostoksille. Voi kun löytyisi vihreä mekko ja vihreät kengät, kun mulla on jo Vietnamin tuliaisina laukku ja kaulakoru häitä odottamassa…

2 Responses »

  1. Yksi kaverini kertoi joku aika sitten, että oli eräänä heinäkuisena aamuna herännyt ja nähnyt mittarissa komeilevat +2 eli ihanan lämmintä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.