Lepää rauhassa, Leevi…

Olin eilen Pian luona Raumalla viettämässä vapaapäivää, kun Ville soitti ja kertoi löytäneensä richardsonin maaorava Leevin kuolleena terraariosta. :( Voi pientä… Mä olen osannut sitä odottaa jo pitkän aikaa, kaveri on ollut jo kuukausia uninen, laiha ja huonoturkkinen. Monesti olen jo luullut pikkuisen nukahtaneen ikiuneen kun olen terrariossa nähnyt oudossa asennnossa makaavan oravan. Mutta aina kaveri on ollut vain unessa. Ihan viime viikkoina Leevi kävi välillä juoksusprintilläkin juoksupyörässä, oli siis pirteämpiäkin päiviä. Mutta enää terraariossa asustaa Laura. Laura on onneksi se itsenäisempi, villimpi, seikkailunhaluisempi. Varmaan se kaipaa kaveriaan, mutta uskon että Laura tuosta kaksikosta paremmin tulee yksin toimeen. Ei noin vanhalle enää kaveriakaan voi hommata.

Pitää nyt vielä ennen (perheautolla) mökille lähtöä mennä hautaamaan Leevi, kun sadekin pitää taukoa. Siellä hautausmaalla on jo marsuja ja pienempiä jyrsijöitä haudattuna. Niin ja yksi iso kala ja muistaakseni pari kissaakin on joskus samaan paikkaan haudattu.

Kuvan voin Leevistä lisätä myöhemmin, kun kännykällä se ei oikein onnistu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.