Päivä jolloin Hra L osti perheauton :D

Päivä jolloin Hra L osti perheauton :D

Hihhei, ei paranisi päästää miestään yksin shoppaileen. Tai reissun päätarkoitus oli jalkalääkäri, kun kantapää on ollut pirkuleen kipeä, mutta kummasti herra lääkärireissun jälkeen eksyi lelukauppaan. Siis autokauppaan. Ja toi kotiin uuden menopelin. Mä en meinannut uskaa mennä ulos edes kurkkaamaan mitä siellä odottaa, näin meinaan jo silmissäni kaikkia kauhukuvia ihme virityksistä… Mutta siellä odottikin tämä:

Iik! Mun mies osti perheauton! Järkytys! 😀 Tosin ulkonäkö pettää, sen määkin voin sanoa nyt kun oon jo toipunut järkytyksestä. Niin, moottoritilassa jyllää W12, heppoja 450, jatkuva neliveto, hieno sisusta, ilmastoidut penkit, jne jne… Ja hinta ei todella ollut paha. Ei se maksa edes sen vertaa kun mun beibeni maksoi! Ei toi tosin näytä yhtään Villeltä, mutta onhan toi Jeeppiin verrattuna järkevämpi vaihtoehto (ei jää ikävä sitä autoa). Varsinkin talviautona paljon parempi! Saas nähdä mitä mää tykkään kun huomenna saan sitä kokeilla. En oo läheskään noin hevoksekasta autoa koskaan edes ajanut. Omassa beibessä on mulle tarpeeksi. 🙂

Kun menin koeistumaan kuskin paikan, Deegis (se koira joka suunnilleen VIHAA autoja) hyppäsi jalkatilaan ihan vapaaehtoisesti. Sillai että hei äiskä mihin lähdetään? 🙂 Ihana! Jos Deegis hyväksyy auton, pitää munkin siitä tykätä. 🙂

Deealla on äänirasia kaulassaan (siis haukkupanta), kun neiti on hiukka rasittava haukkuja toisinaan… 😉 On onneksi täysin tottunut pantaan, ei haittaa menoa lainkaan.

Joo ja blogin ulkoasukin on vaihtunut, kuten voitte huomata. En oo sitä mitenkään vielä muokannut/suomentanut, mutta kunhan ehdin…

5 Responses »

 1. No niin, nyt sitten on sekin päivä koettu! 🙂 Kyllä säkin vielä tuohon tykästyt usko pois. 😉 Miten muuten on, toimiiko tuo Deean panta? Eräs pieni valkoinen koira tarvitsisi myös tuollaisen…

 2. Minz – juuri sen näköinen Deea on! 🙂

  Jutta – joo se suuri päivä koitti eilen! Ihmeiden aika ei ole ohi! 😀 Kyllä mä varmaan sitten tykästyn kun sitä pääsen kokeilemaan, voi olla hiukka ärhäkkä menopeli.

  Ja panta toimii tosi hyvin! Pelkällä ilmalla ei ihan yhtä tehokas kuin sitruunan kanssa. Välillä Dee pari kertaa haukahtaa, mutta kun saa sitrusta nenilleen niin loppuu haukkumishalut. Heti kun panta tyhjenee tai patteri loppuu, sitten kyllä taas haukututtaa. Kyllä se siis tajuaa että sillon kun sieltä jotain tavaraa tulee nenälle, sillon ei parane kiljua. 🙂 Onhan se aika hintava (olisko ollut jotain 130€) mutta hintansa arvoinen!

 3. Vau ihana auto! Onkos tämä Phaeton?
  Deea on yhtä suloinen kuin aina :). Meillekin olisi tarpeelliset nuo haukkupannat, mummilassa on aina koirakuoro vastassa kun sinne menee. Ärsyttävää kun kolme käppänää louskuttaa :/

 4. Hanna – hyvin tunnistettu, Phaeton on! 🙂

  Haukkupannat on kyllä taivaan lahja louskuttavien (tai Deean tapauksessa kiljuvien) koirien kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.