Piiiitkä lauantai

Tuntuu kuin tää päivä olisi kestänyt jo pienen ikuisuuden, kun en ole lainkaan tottunut viettämään lauantaipäiviä yksinäni. Ville haettiin kotoota joskus puoli kympin aikaan Peippiksen polttareihin ja mä lähdin sillon sitten käymään kaupassa. Sain sentäs ajaa Phaetonilla, ooh! Sillä on ihan ihmeellistä ajaa, kun se on vaan niin hyvä ajettava! Vaiks se onkin kansanauto, se on silti noussut ykköseksi parhaiten ajettavien autojen listalla. OoooOooo… Se on paljon sanottu se! Oon ihan ihastunut sen auton takaluukkuunkin. Se aukee avaimen nappulasta painamalla ja menee kiinni kun hipaisee sulkemisnappulaa takaluukun sisällä. Vähän hieno! Ei tartte rouvan ite tehä muuta kuin painaa nappulaa! Ei pääse rasittumaan liikaa :D

Kaupasta ostin pitkälimppua ja Turunmaata ja kolme perunaa ja omenamehua ja maitoa. Siinäpä ne ostokset melkein. Ja oon sitten pitkin päivää mutustellut pitkälimppua Turunmaalla päällystettynä. Ja keitin mä ne kolme perunaakin ja lämmitin niitten kaveriksi Pirkka-lihapullakastiketölkin. Ne lihapullat on ihan törkeen hyviä!

Aamupäivällä nukuinkin pari tuntia, missasin osan urheilusta, mutten mitään tärkeetä. Harmi kun se moukari ei lentänyt ihan niin hyvin kuin toiveissa oli… Mutta keihäsmiehissä lepää toivomme. Ja pientä toivoa ehkä  kenties uskaltaa laittaa Evilän niskaan.

Kun olin vähän piristynyt, kaivoin kartongit esiin ja lävistin ekana reilut 80 sydäntä. Kiitos Pialle lävistimen lainaamisesta! :) Ja sitten aloin tehtailla kartongista tuoleja. Niistä tulee siis hääkoristeita. Sain melkein kaikki tuolit leikeltyä ja taiteltua (kiitos jälleen Pia ScorPalin lainaamisesta, se oli ihan ykkönen apuvälineenä tuossa taittelupuuhassa!), sitten iski nälkä ja ajattelin että teen tuolit loppuun huomenna.

Oon myös pelannut N97:n kitarapeliä. Se on aika hauska ja koukuttava! Ville eilen huomasi miten rakastuin siihen puhelimeen ja sanoi että se on meiän yhteinen lelumme. Siihen ei siis tyttöystävät saa lähetellä tekstareita tai vaimo näkee ne kaikki! ;) Ville ei oo siihen ite vielä koskenutkaan, mutta ehkä huomenissa.

Poju vissiin odottelee Villeä kotiin, kun se on tuntikausia makaillut tuolla auton vierellä pihalla. Deea puolestaan köllöttelee sohvalla mun kaverina. Huomaa kyllä kumpi koira on kiintynyt enemmän Villeen ja kumpi muhun. Saa vaan Poju-herra vielä hiukan odotella, kun saattaa mennä vielä hetki jos toinen ennen kuin edes lähden hakemaan Villeä. Raumalta sen kai haen sitten kun haen. Ukot menivät Alastarolle ekana leikkimään autoilla ja sitten ilmeisesti Porin kautta Raumalle. Saas nähdä kuinka paljon taikaliemiä juoneen ukkelin saan sitten yöllä noutaa… ;) Lupas ettei mee överiksi, mutta ne lupaukset saattaa unohtua aika helposti… ;)

Maanantaina viedään mun beibe uudelleen ilmastointihuoltoon. Huollon jälkeen ilmastointi toimi tasan vuorokauden, sitten lakkasi kylmän ilman tulo. Lienee vuotanut se kaasu johki taivaantuuliin. Toivottavasti saisivat sen toimimaan vihdoin. Mahtaako siitä silti tulla iso lasku perässä, vaikka he mokasivat sen ekan huollon?! Sen näemme sitten.

Loppuun vielä kuva Pojusta suloisena. Se viihtyy iltaisin aina lattialla sohvan vieressä eikä sitä haittaa vaikka viltti olis sen päällä. :)

Nyt vois taas pelailla sitä kitarapeliä ja sitten kun urheilu loppuu, mulla olis torstain ja perjantain East Endersin jaksot boksilla odottamassa katsomista…

2 thoughts on “Piiiitkä lauantai

  1. Elämä on tietysti yllätyksiä täynnä, mutta mielestäni tuon auton ilmastoinnin korjaus pitäisi mennä ehdottomasti takuuseen! Vastahan ne sitä sörkkivät ja nyt jo epäkunnossa, joten luulisi että korjaavat mokansa ilmaiseksi :) Yleensä kai niissä huolloissa ja korjauksissa onkin takuu, eli jos ei ole homma tehty kunnolla niin täytyy sitten uudelleen tehdä :)

  2. Joo pitäis se takuuseen mennä, kun ite ne sen mokasi. Huolto itse asiassa siirtyi viikolla eteenpäin kun Ville oli maanantaina sen verran kipeenä ettei olis tullut mitään Raision reissusta. Mutta jospa tulevana maanantaina olis parempi olo, paitsi että sitten mää varmaan makaan kipeenä flunssassa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.