Kapellskär – här kommer vi (tai jotain)!

Paatti tutisee jo vähäsen, lähtöhetki on käsillä. Perillä pitäisi olla kahdeksan tunnin päästä, jos oikein laskin. Aika aikaisin aamulla alkaa ajomatka kohti Hampuria – jos sinne asti jaksetaan ajaa. Reissu tehdään ihan fiilis-pohjalta. Mennään minne autonrenkaat vie, ei mitään pakkoaikataulua, vaikka alustavasti suunniteltu aikataulu onkin. Huomenna ajellaan siis eteläisen Ruotsin halki, Tanskaan ja sitten Pohjois-Saksaan. Jännää!

Tää paatin hytti on ihan mukava, odotin karumpaa. Suht iso ikkunakin, perimmäinen hytti joten näkee kun manner jää taakse. Ravintolakin oli auki tänne tullessa, mutta meillä on omat eväät mukana. Salaatit jo syötiinkin. Voittaa seisovan pöydän epäilyttävät sapuskat ja kirkuvat kakarat. ;) Kylmä täällä vaan on, ilmastointi puskee hyytävää ilmaa eikä lämmönsäädin tunnu vaikuttavan suuntaan tai toiseen. Mutta peiton alla tarkenee, mutta pipoa ei tullut mukaan, kun pian alkaa jo korvia särkeä, herkkiskorvat kun on.

No mutta, ei jaksa kauempaa puhelinta näpytellä. Kuullaan! Kirjoittelen mahdollisuuksien mukaan kuulumisia, toivottavasti harva se päivä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.