Kuvia Pisasta, Monzan F1:stä ja hullun kuninkaan satulinnasta

Kuvia Pisasta, Monzan F1:stä ja hullun kuninkaan satulinnasta

Tässäpä taas kuvia matkan varrelta. Ekana Pisasta, kun käytiin illalla kaupungilla kävelemässä.

Tyypillistä katunäkymää. Kapeita katuja ja arkkitehtuuria josta mun silmä tykkää.

Näitä suttuja oli tungettu joka paikkaan, jopa ihan yliopiston kirjaston julkisivuun!

Pisan tornin vieressä oleva koristeellinen rakennus.

Se.

Turistiruokapaikkoja kadut pullollaan…

Sitten aurinkoiseen ja kuumaan ja metelin täyttämään Monzaan. 🙂 Se formula-autoista lähtenyt meteli oli jotain sanoinkuvaamatonta. Osasin odottaa että niistä lähtee julmettu meteli, mutta että niin julmettu… Pikkuinen järkytys, mutta meteliin tottui kyllä aina nopeesti. Ja hienoa oli!

Katsomoista löytyi aika paljonkin Suomen lippuja. Ja hirveesti oli ihmisiä joilla oli Kimi-paita päällä. Hulluja 😉

Kopteri joka lenteli kisan aikana radan yläpuolella ja kuvasi.

HamHam lämmittelykierroksella 🙂

Kimi lämmittelee.

Heikki lämmittelee.

Seuraavat kuvat onkin sitten ihan kisasta (kuvia olis vaikka kuinka, mutten tylsistytä teitä niillä kymmenillä autojen kuvilla, saa tulla meille kattoon niitä jos tahtoo). Ei ollut kaikkein helpointa vangita kokonaista autoa kameraan kun vauhtia oli, mutta onneksi meiän paikka oli ekassa sikaanissa niin ne autot siinä väkisin vähän hidastelivat ja helpottivat kuvaamista. 🙂

Tätä autoa ajaa… joku 😀

HamHam.

Onneksi katsomoa vastapäätä oli näyttö, jolta sai seurata tapahtumia. Muuten ei olis ollut mitään hajua missä mennään. Näyttö näytti siis samaa kuvaa kuin telkkarissakin. 🙂 Ja tässä HamHam renkaanvaihdossa. Ja miten niin mulla on pakkomielli HamHamista?! 😉

Ukkeleita ihmettelemässä kisaa.

Tolla vihreellä vekottimella aika-ajoissa yksi auto raahattiin turvaan. Siitä oliskin muuten pikkukamerassa kuvia, pitääpä nekin muistaa siirtää koneelle. 🙂

Sitten siirrytään taas Saksan puolelle. Eilen satoi ja oli pilvistä ja sumuista koko matkan Italiasta Saksaan, mutta oikeestaan se oli vain kivaa, vaikkei matkalta oikein voinut valokuvia ottaa. Tehtiin kuitenkin sellanen mutka matkaan että käytiin kattomassa Neuschwansteinia – hullun kuninkaan satulinnaa. Ja sääkin oli loppujen lopuksi mitä mainioin – eikös näytäkin tuossa sumussa entistäkin satumaisemmalta linnalta? Lähemmäs ei menty, se oli oikein turistihelvetti! Miljoona autoa parkkipaikoillakin vesisateesta huolimatta!

Nyt ollaan sitten Berliinissä oltu tämä ilta, tai saavuttiin joskus kolmen jälkeen muistaakseni. Kiva kaupunki, vähän ehdittiin jo kierrellä kävellen. Löydettiin mainio Itä-Saksa -kauppakin, Ville lupas mulle jo ostaa sieltä laukun 🙂 Tarvii huomenna käydä sitä ihmettelemässä lisää ja ostaa jotain. Huomenna suunnitelmissa myös eläintarha, kasvitieteellinen puutarha, ostoksia ja jutkujen juttuja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.