Viinit on punaisempia kuin Pian pää!

Viinit on punaisempia kuin Pian pää!

Sanoin eilen Pia-akkaselleni että meiän talvipuutarhan seinillä kiipeilee viiniä, jonka syksy on muuttanut punaisemmaksi kuin Pian tukka. Pia pyysi ottamaan kuvia ja tässä sitä todistusaineistoa. Voi pojat miten osaakin olla kaunista! 🙂 Me likes syksy!

2 Responses »

  1. ohhoh. Kiitos miia kuvista, ja linkistä. En varmaan ois tajunnut muuten tullakaan katsomaan. nyt tein välilehdenkin suoraan tänne, niin saatan useammin tajuta poiketa täällä. 😀 Mutta, on kyllä viimosen päälle punaset viinit. Ei noin punasta kyllä voi ollakkaan. Mahtavasti oot saanut värin talletettua kameran läpi. 🙂

  2. Kaunis punainen! Mäkin just ihailin läheisen talon seinässä kiertävää viiniköynnöstä. Upeita näin syksyn tullen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.