Ehkä kuukauden tylsin työpäivä

Ei täällä tapahdu mitään eikä oo mitään tekemistä! Oon lukenut kaikki suosikkiblogini, BB-uutisia ja postcrossing-foorumia ja kaikkea, mutta nyt alkaa loppua kärsivällisyys. Puhelinkaan ei suostu soimaan kuin silloin tällöin. Olen jopa niin tylsiintynyt, että vastasin kun lehtityrkyttäjä soitti mulle (tiesin siis että semmonen tyyppi puhelimen sai laulamaan). En tilannut ”Me naisia” puoleksi vuodeksi alle 40 eurolla, vaikka halpa olikin, kun en mä jaksa sitä lehteä nyt lukea. Mulle tuli varmaan puolen vuoden pätkä ja loppuajalla en jaksanut enää kuin selata lehteä läpi. Menee vaan mielenkiinto viikoittain ilmestyvään lehteen, vaikka jokainen numero erilainen onkin, mutta silti se alkaa tympiä.

Tänään tuli Vauva-lehden lasku, se maksaa saman verran vuoden ajalta kuin tuo naistenlehti puolelta vuodelta. Toki ilmestyy vain kerran kuussa, mutta se onkin mulle parempi tahti. :) Ehtii lueskella lehteä rauhassa silloin kun lehden olemassaolon sattuu muistamaan.

Yksi posti oli pettymys. Swap-botin vaihto, jossa piti lähettää vaihtokaverille neljä kirjesettiä. Itse lähetin neljä kirjesettiä, jonka ymmärrän niin että todella lähetetään neljä kirjesettipakkausta. Mitä itse sainkaan tänään… neljä settiä joo, mutta yksi ”setti” koostui 2-3 irtopaperista ja yhdestä kirjekuoresta. Haloo, ei tuo ole mikään kirjesetti! :/ Kuka nyt edes kirjoittaa kahden paperin pituista kirjettä?! Onneksi tuolla swap-botissa saa ja kuuluu antaa julkista palautetta vaihdoista, en varmasti anna vitosta arvosanaksi (joka on siis se paras). Kolmonen taitaa olla osuvampi eli sain kyllä jotain, mutten sitä mitä vaihdossa piti lähettää.

Sepäs näissä vaihtojutuissa onkin, kun ei koskaan voi tietää mitä itse saa… Itse koitan lähettää aina laatutavaraa ja semmosia juttuja joita itsekin tykkäisin vastaanottaa ja joista itse ilahtuisin. Välillä saa sellasia lähetyksiä että ei tiiä miten edes kiittäisi lähettäjää. Ilahtuu niin suuresti. Ja sitten tulee näitä notkahduksia, kun ei tiiä miten kiittäisi siksi kun lähetys ei vastaa sitä mitä vaihdossa pitäisi lähettää… Mutta elämä on! Paskan lähetyksen jälkeen osaa taas arvostaa seuraavaa huippulähetystä entistäkin paremmin! :)

Tää taitaa nyt alkaa laittaa kamoja kasaan ja mennä kotiin pakkailemaan tilauksia. Yksi tänään pakattavista tilauksista ei mahtunut edes kahdelle paperille kun sen tulostin, inaus meni kolmannen paperin puolelle. :) Siinä on jokunen postikortti kerättäväksi aarrevarastostani. :) Pitääkin joskus ottaa kuva ja näyttää parit postikortit joita kauppani varastossa odottavat uusia koteja!

Tai siis ennen tilausten pakkailua mutakeliin lenkkeilemään koirien kanssa. Eilen joutui koiria pesemään ahkerasti lenkkeilyjen jälkeen. Onneksi meillä on toisessa ”eteisessä” mainoa koiranpesupaikka, semmonen harjallinen suihku vai miten sitä kuvailisi. :) Jotain sentäs osunut kohdilleenkin, kun aika ajoin löytyy epäkohtia, jotka olisi voinut taloa rempatessa ajatella paremmin. En esimerkiksi ymmärrä miksi tiskipöytä yms tasot on matalat, kun ollaan molemmat pitkiä ihmisiä ja 10cm lisäkorkeuttakin olis tehnyt kutaa. Ja miksi astianpesukone on lattiantasossa, kun se voisi yhtä lailla olla vähän korkeammalla. Eilen oli taas sellainen selkäkipupäivä, että kirosin sen lattian tasoon kurkottelun konetta tyhjentäessä ja täyttäessä. Onneksi saadaan uusi petari toivottavasti pian. Meiän sänky on liian iso, jouduttiin erikseen teettämään Iskussa petari sänkyymme. Nykyinen petari on surkea ja joka aamu saa herätä selkä kipeenä. Toivottavasti petarin uusiminen riittää, ettei tarvi patjaakin alkaa hommata. Uudessa mökkisängyssä nukkuminen ei kipeyttänyt selkää eikä lonkkia koko kesänä, ah autuutta!

Mutta nyt tää sulkee tietokoneen ja lähtee haukkaamaan happea kera kahden iloisen lapsosen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.