Turun äitiysvaateliikkeitä

Itselleni ja mahdollisesti muillekin jokunen äitiysvaateliike, joka pitää tsekata. :) Ollaan huomenna menossa taas käymään Raumalla kun Villellä on jälleen jalkalääkäri ja sitten Turkuun. Miia tahtoo äitiysfarkut ja Ville muutamia murtovedenkaloja kirjastohuoneen akvaarioon. :)

Tällaiset liikkeet Googlettamalla löysin:

Näillä nyt ainaski pääsee alkuun. Pitää nettikauppojakin tutkailla ja kerätä listaa jos löytyy jotain ei sikahintaisia mestoja.

Ja kertokaa ihmeessä jos tiiätte Turussa tai lähistössä jotain hyviä äitiysvaatekauppoja!

4 thoughts on “Turun äitiysvaateliikkeitä

  1. Mä olen käynyt noissa kaikissa – Polarn O Pyretin valikoiman kurkkasin ikkunasta mutta kun näytti niin köyhältä en mennyt edes sisään (Skanssi olis muuten kätevästi 5 min ajomatkan päässä meiltä). Skanssissa äitiysvaatteita myy myös Benetton – tosin nekin kaikki harmaata ja mustaa. Lontoossa käytiin jättiBenetton-liikkeessä mutta sielläkin sama jatkui. Tylsää!

    OZ Babyssä oli enemmän, mutta aika tylsän näköistä noin yleisilmeeltään – tosin hyvä valikoima farkkuja, ja halpaan hintaan, sieltä ajattelin käydä hankkimassa kun tuntuu että jopa nämä äitiysfarkut painavat…! Baobabissa näytti kivoimmalta valikoima, tosin etsiskelin silloin vain housuja (farkkuja silloin valikoimassa tasan kahdet) enkä lähtenyt rekkejä läpi käymään.

  2. … paitsi että nyt kun katsoin Polarn O Pyretin nettisivut valikoima näyttikin ihan kivalta… pitäisköhän sittenkin käydä sisällä asti katsomassa :)!

  3. Polarn O. Pyretin valikoima oli pieni, mutta ei se mitään kun löytyi heti sopivan kokoiset farkut jotka ei oo edes tyhmän näköiset. :) Hametta aion varmaan netistä alkaa metsästää. Pitää kyllä nuo kaksi muutakin liikettä tsekata ensikerralla, eilen en jaksanut kun olin jo tyytyväinen kun löysin hyvän tuntuiset housut.

  4. Kävinkin tänään tuolla töiden jälkeen, kun on mun työmatkalla, muttei mitään tarttunut mukaan. Höh. Ne raitapaidat olis ollut ihan mua, mutta pienin koko joka muuten olis sopinut, ei yltänyt mun mahan yli (oli siis liian lyhyt – mikä äitiysvaate sellainen on??)… Farkkuhamekin muuten olis ollut kiva mutta haluisin polvien alle tulevan ja tuo oli sellanen mini. Eikä kokojakaan ollut. Muuten näytti kyllä liikkeeltä mun mieleen, ihanan yksinkertaista vaatetta :). Valitsin jo tulevalle pikkuiselle bodyn jonka saa ehkä ostaa joskus rakenneultran jälkeen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.