Uusi avainkaappi

Vaikkei se ihan kaappi olekaan. :) Ollaan kauan kaivattu jonkinmoista juttua johon laittaa avaimia eteisessä, ettei ne pyöri vain seinässä olevan kenkätelineen päällä. Miia sitten sanoi Hra L:lle että etin jonkun ja tartuin Googleen. Eksyin semmoseen kauppaan kuin www.ShopLikeYou.fi ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Tällainen haettiin tänään sitten postista:

Kuin jokin pienen hotellin/motellin avainsäilö. :) Ei tuohon miljoonia avaimia mahdu, mutta molempien kotiavaimet ja neljän auton avaimet. Kuusi autoa meillä taitaa tällä hetkellä olla… KÄÄK! Mahtuisi ne kaikki tuohon jos laittaisi pariin koukkuun kaksi avainta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.