Askarteluja

Oon taas parina iltana istahtanut askartelupöydän viereen ja alkanut leikellä ja liimailla. :) Joku jumitus ollut päällä kun en ole saanut tuolla rintamalla oikein mitään aikaan, mutta nyt syntyi taas yksi atc-kortti ja kaksi (posti)korttia.

Ekana atc-kortti, jossa aiheena oli hippo. Tuli heti mieleen Saksasta eläintarhasta otettu hassu valokuva jostain kääpiö(?)virtahevosta, joten käytin sitä kortin kuvana. Tykkään!

Väkertämäni kortit puolestaan piti olla sellaisia, että piti käyttää eläin-aiheista leimasinta. Lintukin on eläin, joten käytin tuota yhtä lempparileimasintani. Molemmista korteista tuli ihan kivat, vaikka ovatkin aika keväisen värisiä. :) Kortit on vähän vinossa noissa kuvissa, mutta se annettakoon anteeksi.

Mulla olisi kivoja projekti-ideoita pää pullollaan, pitää vain viettää enemmän aikaa askarteluparatiisissani, niin saan jotain valmiiksikin! :)

2 thoughts on “Askarteluja

  1. Aivan ihania kortteja kaikki! Tosi nätit värit ja tyyli, tykkään! Ylisöpö hippokuva ja nauhakoriste vikassa kortissa sopii korttiin ihan loistavasti.

  2. Kiitos Minna! :) Toi hippo tosiaan oli tosi hurmaava tapaus, en voinut sitä nauramatta katsoa siellä eläintarhassa kun se on vaan niin hassun näköinen! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.