Autovaihdoksia ilmassa

Autovaihdoksia ilmassa

Nyt näyttäisi uhkaavasti siltä, että mun auto menee vaihtoon, mutta ei taaskaan periaatteessa suurta muutosta ole tiedossa. Mun eka auto kun vaihdettiin vuosi sitten, se muuttui vaan uudemmaksi ja tehokkaammaksi. Nyt tulisi vähän enempi muutosta, kun auton koko hiukan kasvaisi ja tehokkuus hiukan enemmän kuin vain hiukan. 😉 Mutta avoauto se yhä olisi ja saman värinenkin, vähän vaan tilavampi (silti kahden istuttava). Tuo Hra L meinaan semmosen auton kotiin eilen yllättäen raahasi, viaton Turun reissu muuttui taas kieroksi autonvaihtoreissuksi. 😀 Tuohon siis vaihdettaisiin oman autoni lisäksi Villen perheauto, kun Villelle on tulossa Japanista uusi perheauto (semmonen musta pakastearkku). Sen auton laskettuaika on tammikuussa ja ollaankin vitsailtu, että se laskettuaika on odotetumpi kuin tuon toisen projektin aika. 😀

Olishan tuo autovaihdos sillai järkevä, kun ei me tarvita niin montaa autoa kuin meillä on, varsinkaan kun Villelle on se yksi tulossa talvella. Saataisiin kaksi autoa vaihdettua yhteen. Mulla olisi yhä kaksi autoa (Paosta en halua luopua, se kai maalataankin pian vihdoin uudelleen, kun se kaipaisi uutta maalipintaa) ja Hra L:llä… ööö… neljä, mutta niistä yksi menee varmasti myyntiin ja toisenkin myyntiä mies on harkinnut. Vähän hämärää jos meillä oliskin vaan kaksi autoa per pää, sitä tavoitetta kohti etenemme! Eipä se silti sitä tarkoita, että autokauppiasherra tyytyisi loppuelämänsä elämään kahden auton kanssa… Mutta jos edes hetken olisi semmonen tilanne, niin olis sekin niin iso ihme, että pitäisi piirtää iso raksi autotallin seinälle! 😉

No, mää pääsen tänään koeajamaan tota mersuni isoveljeä ja katotaan sitten olenko mennyttä akkaa ja sanonko sille autolle ”Tahdon”. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.