Hra L tunsi potkuja :)

Eilen illalla ennen nukahtamista Zeus sitten viimein suostui potkimaan niin pontevasti, että ne tunsi selvästi kädellä. Sanoin Villelle siinä kirjaa peiton alla lukiessa, että kokeileppa nyt tunnetko potkut, kun nyt tunsin ne ainakin ite tosi selvästi kädelläkin. Käsi masun päälle, hetki odottelua ja sitten se mätkiminen alkoi! :) Ihanaa kun tyyppi suostui nyt Villenkin kättä potkiskelemaan! Ja muutenkin ne potkut oli eilen oikein semmosia voimakkaita ja tyyppi potki korkeammalle kuin yleensä. Alavatsapotkija kaveri ennen on ollut.

Olen yllättänyt itseni jo monena päivänä ajattelemasta mitä kaikkea sen pienen kanssa saa sitten puuhastella kun se tähän maailmaan putkahtaa. Alkaa vissiin hiukan jo tuntua todelliselta koko raskaus. Eli pitäisi varmaan alkaa pian jotain hankintojakin tehdä, kun tähän mennessä meillä on vain muutama vaatekappale!! Ei niillä oikein välttämättä pärjää kovin pitkälle. Zeuksen huonettakin pitäisi alkaa pohtia ja sisustaa, vaikkei tyyppi siellä heti tulekaan asumaan, mutta olisi se silti kiva saada alkuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.