Pari syksyistä korttia

Askartelupöydän ääressä on taas viihdytty, hyvähyvä! :) Neljä korttia oon saanut valmiiksi, mutta näytän nyt ekana kuvat kahdesta. Yksi kortti odottaa vielä uutta omistajaansa, joten näytän kaksi muuta korttia sitten kun se kortti huomenna löytää uuden kodin.

Nää kortit on tehty Basic Greyn kortintekopakkauksen materiaaleilla, paitsi etten tehnyt korteista kaksiosaisia ja taustapaperi on ite lisätty, jotta korteista tuli 6×6 tuumaisia ja paremman kokoisia lähetettäviä kuin 5×5 tuumaiset olisivat olleet. Amerikkaan asti ne siis lähetin, varustin kortit kyllä sellofaanipussilla, niin postin lajittelukoneet ei tuhoa kortteja.

Kortit on taas lahjakkaasti vähän vinosti valokuvattu… Mutta tykkään korteista, oli kiva ne laittaa maailmalle! :)

3 thoughts on “Pari syksyistä korttia

  1. Nää on tosi hienot. Kävin näitä jo ihailemassa aikasemminkin, mutta vasta tänään ”ehdin” (niinkun sillon muka ei ois ehtinyt, en muista miksei muka..) kommentoida. Hirveen kivat värit näissä. Ruskee ja Oranssi vaan on niin hyvät.
    Onks Basic Greyllä siis jotain valmiita korttitarvike pakkauksiakin? Mistä oot sellasia ostellut?

  2. Kiitti Pia! Joo Basic Greyllä on semmosia card making kittejä, viime talvena tein yhdestä semmosesta joulukortteja ja nyt mulla on tommonen syksyisen värinen pakkaus ja toisena vielä koskemattomana joulukorttipakkauskin, josta saan ihkuja kortteja. :) Englannista (ylläriiiii!) ja vissiin USA:sta noi oon hommannut. Pikaisesti Googlettamalla ekana tuli tämmönen sivu, josta näkee vähän osviittaa noista pakkauksista:
    http://www.croppinparadise.com/card-making-basic-grey-card-kits-c-487_1874.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.