Pinkkiä ja shoppailua

Lähdettiin torstaina jo ajoissa töistä ja lähdettiin ajelemaan Helsinkiä kohti. Oltiin Pasilasta varattu hotellihuone, lyhyt matka kävellä Hartwallille. Pasilan hotellit ne vaan tuottaa aina pientä päänvaivaa, nytkin taas meni hetki että tajuttiin missä hotellin parkkihalli oli. Ei tämmöset maalaiset ymmärrä helsinkiläisten aivoituksia. :) Mutta hotellille päästiin ja huone oli ihan kiva, jopa vähän tavallista isompi.

Alettiin ettiä netistä lähintä lähikauppaa tai Ärrää, kun jotain juomista ja pientä syömistä tarvittiin. Ei tullut matkalla mieleen mennä jonkun kaupan kautta. Ärrä bongattiin läheltä, joten sitä kohti suunnattiin. Yksi rakennus ennen ärrää olikin sitten Alepa, joka tietty valittiin Ärrän sijaan hiukan laajemman valikoiman vuoksi. Hyvä tuuri! :) Kun palattiin hotellille, huomattiin että ravintola oli ihan tupaten täynnä, joten päätettiin sitten kokeilla josko huonepalvelusta saisi vähän nopeammin ruokaa. Kun oltiin ruoka tilattu, meni hetki ja soitettiin jos me haettais ruoka sieltä alhaalta sitten ite, niin ei tarttis maksaa huonepalvelulisääkään. Kätevää! Ja saatiinkin ruoka tosi nopeesti. Kokemus sekin kantaa ruokalautaset ite huoneeseen. :)

Ruoan jälkeen ehdittiin vielä tunti makoilla sängyssä ennen kuin piti lähteä kävelemään kohti Hartwallia. Lähdettiin kävelemään vasta joskus puoli ysin aikaan, kun radiosta kuultiin että P!NK astuu lavalle vasta ysin jälkeen. Mitä sitä turhaan sinne mennä liian aikaisin. Ei jouduttu jonottamaankaan yhtään. Meni siinä silti jotain puolisen tuntia ennen kuin tähti lavalle ilmestyi. Ja kun ilmestyi, multa meinas tulla itku! Siis oikeesti, raskaushormonitko lienee tehneet olosta semmosen, kun ei mua ennen ole itkettänyt vaikka olen diggaamani tyypin livenä nähnyt…

P!NK veti aivan upean keikan! Ihan taatusti koko rahan edestä ja enemmänkin se kaksituntinen tarjosi! En vaan voi olla tykkäämättä siitä asennetytöstä, ihan mahtava. Ja nyt tykkään vielä enemmän kuin koskaan ennen! Oli älyttömän upeaa nähdä P!NK livenä, ne kappaleet on vaan mahtavia ja se koko show aivan upea! Voisin sitä hehkuttaa tässä vaikka kuinka, mutta jääköön tähän. Nautin joka hetkestä!

Perjantaina sitten herättiin jo ennen kahdeksaa, että päästäisiin ajoissa liikkeelle ja kotiinkin järkevään aikaan. Suunnattiin ekana Hakaniemen halliin ihmettelemään. En ole siellä koskaan ollutkaan – hiukka isompi kuin Turun kauppahalli! :) Sieltä olis löytänyt kyllä vaikka mitä. Me ostettiin vanhemmilleni tuliaisiksi karitsan munuaisia! Kääk! :D Ne näytti kuin isoilta pavuilta :D Oli vaan jotain puhetta munuaisruoista keskiviikkona kun oltiin vanhempieni luona käymässä ja Ville kun näki ne munuaiset, harkinnan jälkeen ne ostettiin. Enpä olekaan ennen munuaisia kädessäni pitänyt, hihi! Mutta löydettiin me itellekin jotain. Ville bongasi tinasammakon, joka pääsi meiän sammakkokokoelman jatkoksi ja bongasipa myös mulle ihanan lämpimät huovutetut metsänvihreät korvaläpät. Ne lämmittävät mun palelevia korviani ihanasta. :) Löydettiin myös pari saippuan palasta ja leipää.

Seuraavat etapit olivat siinä ihan lähellä Hakaniemen hallia, pari itämaista ruokakauppaa. Ville olis niissä voinut viettää vaikka kuinka kauan, oli innoissaan kuin lapsi karkkikaupassa. ;) Tosi edullisia kauppoja ovat, jos mahdollista niin niitä kannattaa suosia isojen markettien sijaan. Saatiin pienellä rahalla paljon kaikkea mielenkiintoista kokeiltavaa. Lauantaina heti jotain kokeiltiinkin kun kanaa taas wokattiin.

Mentiin seuraavaksi Itäkeskukseen, josta jotain pientä löydettiin. Ja sitten suunta kohti Turkua. Siellä käytiin vielä Puutorin akvaariossa (josta meille kotiutui kaksi minikokoista katkarapua makuuhuoneen nanoakvaarioon, muutama molli kirjastohuoneen murtovesiakvaarioon ja pari sinikirjoahventa vanhempieni akvaarioon, ja se uusi lisko). Ja vielä ruokakauppaan ja kotiin.

Oletin olevani ihan poikki kotona, etten jaksaisi kuin sohvalla maata, kun tuli käveltyä niin paljon että alkoi paikat sattua, mutta mitä vielä! Jaksoin puuhastella kaikenlaista, ihmeen energinen olo. :) Muutenkin virtaa tuntuu hyvin nyt taas riittävän, kun lauantaina sain mukavasti aikaan ennen ja jälkeen kummityttö Nean 1-vuotissynttäreitä ja eilen myös ennen ja jälkeen pappan 80-vuotissynttäreitä. Ahkara akka oon ollut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.