Pinkkiä!

Vihdoin on koittanut se päivä, kun päästään kattomaan Pinkkiä Hartwallille! Johan ne liput tulikin hankittua kauan sitten, maaliskuun 9.päivä. Onko siitä jo kahdeksan kuukautta, kääk. Tuntuu silti ihan uhvolta vielä toistaiseksi, että oikeesti pääsen Pinkin näkemään ja kuulemaan livenä – ja vieläpä tänä iltana, huippua! :)

Kun mut tänne toimistolle yksin jätettiin, voin hyvin jo vähän fiilistellä Pinkin musaa, kun se ei ketään häiritse. Kun tuo täti kuulostaa jo tietokoneelta noin hyvältä, miltähän se kuulostaakaan livenä… Pääsee pieni Zeuskin kuulemaan livemusaa ekaa kertaa, hihi! Saas nähdä alkaako mahassa rockaus sitten illalla :D Nyt tyyppi ainakin kovasti tanssahtelee, taitaa treenata iltaa varten.

Syy siihen miksi olen nyt täällä toimistolla yksin, on semmonen ihku uusi perheenjäsen, jota Ville meni kotiuttamaan kun tyyppi bussilla matkahuoltoon saapui. Joo ei olla etiopialaista lasta adoptoitu tai mitään ;) Se on hämähäkki, josta tulee niin iso että se karvaisine koipineen täyttää aikuisen ihmisen kämmenen. Hyi hemmetti! Oon määkin miehen itelleni valinnut, kun se tuo meille asumaan tommosen otuksen, jonka suomalaisia pikkuriikkisiäkin sukulaisia kammoan ja inhoan! En mä tunne mitään otusta kohtaan sellaista kauhua, etten suostuisi samassa tilassa sellaisen kanssa olemaan, mutta inhoan silti hämiksiä ihan täydestä sydämestäni! Toivottavasti otus on vielä edes pikkuruinen, ettei ensikohtaaminen ole liian iso järkytys… Ja mua on turha pyytää ikinä osallistumaan millään tavalla sen tyypin hoitotoimenpiteisiin. En ruoki, en tee mitään. HYI!

2 thoughts on “Pinkkiä!

  1. Varmasti musiikki saa Zeukseen vipinää. :D Me oltiin jääkiekko pelissä silloin kun Miro oli mahassa ja kyllä alkoi potkiminen kun meteli yltyi hallissa hurjaksi. :D

    Hämähäkin! Jos teille käärme joskus vielä tulee niin sitten en kyllä tule teille enää ikinä. :P Sellasen otuksen kanssa en samaan huoneeseen tahdo, hämähäkki nyt vielä just ja just menee…

  2. Hihi, vai tykkäs Miro jääkiekosta! :D

    Joo en mäkään käärmettä suostuis ottamaan saman katon alle, hämis saattaa just ja just mennä, mutta siinä se raja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.