Se potkii mua niin että maha heiluu!

Tänä aamuna en meinannut ollenkaan nousta sängystä, kun jäin lumoutuneena katsomaan ikiomaa avaraluonto-dokumenttiani :) Unihiekkaa silmistä pois hieroessa tunsin miten Zeus potki mojovasti navan yläpuolelle ja tuli sitten mieleen, että koitetaanpas katsoa josko ne potkut jo näkisikin. Ja kyllä näkyi vaikkei ollut edes rillit vielä päässä! Kaverin aamuvoimistelu sai aikaan jänniä möykkyjä mahassa, ihan hassua! :) Harmi kun Ville ei päässyt todistamaan tuota, mutta pitää illalla katsoa jos iltavoimistelut näkyisi myös.

Tänään mennään sitten neljäksi Turkuun katsomaan omaa 4D-dokumenttiamme pikkutyypistä. Ville oli jo eilen illalla jännittynyt ja kyllä tässä itsekin alkaa jo olla aika jänskissä meiningeissä. Ihana nähdä meiän pieni taas ja vieläpä hienommalla tekniikalla kuin tavis-ultralla! Ja tietysti myös kiinnostaa mitä siellä tyypin koipien välissä on, niin saa alkaa miettiä nimiasiaakin paremmin.

Eilen illalla tyhjennettiin eläintenhuoneesta kaikki muut romppeet paitsi iso valkoinen hylly (joka on mitoitettu jyrsijöiden häkeille, eli sinne mahtuu sitten paljon pehmoleluja ja kaikkea kivaa) ja kilpparin akvaario. Aloin myös tyhjentää sen huoneen kaappeja. Siellä on kolme kaappia ja aloitin siitä pahimmasta katastrofialueesta eli kaapista johon oon vuosien varrella kerännyt kaikkea ihan ihme rompetta. Miten ihminen voikin olla niin hölmö, että kerää kaikkea ihme shittiä kaappiin tilaa viemään?! Kolme hyllyä sain tyhjennettyä ja säilytettävää tavaraa tuli puolitoista muovikorillista (joista ehkä vielä dumppaan osan pois) ja kaatopaikkakamaa iso jätesäkillinen, joka painaakin niin paljon että saa Lindru käyttää voimiaan kun nostaa sen roskikseen. :) Tommonen kamojen lajittelu pitäis tehdä muutaman vuoden välein, niin sais dumpattua pois kaikkea turhaa. Tänään säilytettävän arvoinen rompe muuttuu usein vuosien aikana roskiskamaksi. Mutta onpa Zeuksellakin hyvin kaappitilaa, kun huoneessaan on sitten kolme kaappia.

On tarkoitus saada kellarikin siivottua tässä alkutalven aikana, siellä vasta kaikkea kaatopaikkaromua onkin! Varmaan yli puolet tavarasta saa lentää pois tilaa viemästä! Tarkoituksena saada kodista säilytystiloineen siisti ennen kuin Zeus saapuu seuraamme. Pesänrakennusviettiä tai jotain. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.