Mun beibe

Mun beibe

Nyt sain vihdoin ottaa puhtaasta autosta valokuvia, jes! Auto käväisi eilen pesussa ekaa kertaa sinä aikana kun se meillä nyt on ollut ja oli kyllä jo pesun tarpeessakin. On sitä vähän kotosalla painepesurilla putsattu, mutta nyt tuo on taas puhdas ja sellaisena pysyneekin, jos vaan pakkaset jatkuu sen verran suurina ettei idiootit pääse teitä suolaamaan. 😉

Tässä hän on, Miian rakkaat 500 heppaa.

Se entinen oli itseasiassa paljon räväkämmän näköinen naamastaan, kuten allaoleva kuva kertoo.

Mutta on tuo uuskin semmonen jossa mun silmäni lepää. 🙂 En voi valittaa!

Ville järkytti mun maailmaani viime viikolla, kun tuli jostain puheeksi että tossa ei oo nastoja alla! Siis mä luulin että on, ajattelin että se silti vaan liukastelee kun siinä on tehoa niin paljon, mutta ehei, ei tohon (näille vanteille siis) olis ikinä nastoja saanut. Hyvä kuulemma kun noille vanteille edes löytyi kitkat! No, tää siis ajelee talven kitkoilla, kokemus sekin. Ja tammikuussa kun on Villen Mersun laskettu aika, niin siihen sitten varmaan saakin nastat ja sillä pääsee minne vaan kun se semmonen kauhee laatikkomaasturi on. 🙂

Tää eroaa mun vanhasta beibestä tietty jo tehojensa puolesta aika hurjasti, mutta tuo on myös tilavampi niin takaluukusta kuin sisätiloistaankin. Penkkien takanakin on kivasti säilytystilaa. Löytyy vihdoin myös sähkösäätöiset penkit – oooOooo! 😀 Kun entisissä on ollut semmoset manuaaliset, joita oli raivostuttava säätää jos joku dorka on mennyt penkkiä siirtämään. Nyt voi vaan painaa nappulaa, niin penkki palautuu omiin tallennettuihin asetuksiin. Kätevää! 🙂

Kesää ja avoautoilukelejä odotellessa… Juniori vaan vierelle istumaan turvaistuimeen ja voidaan ajella pienen kanssa auringonlaskuun, hihi! Ei oo perheauto, mutta Villen laatikkoautoon mahtuu sitten vaikka isompikin lauma ihmisiä ja koiria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.