Hikkaava maha-asukki :)

Nyt on taas neuvolavisiitti takana ja tuli jälleen hyvä mieli, kun kaikki oli kunnossa. Painonnousu on ollut koko raskauden aikana vain 4.9 kiloa, josta sain paljon kehuja! Ollaan kuitenkin jo viikolla 30+3, niin kiloja voisi olla paljon enemmänkin. Joulun aikaan viikkoa kohti tullut +517 grammaa, ilmeisesti aika ihannelukema. Eli joulusuklaita voi jatkossakin syödä hallitusti, kun ei ne painoa tunnu nostavan. ;) Ja neuvolan vaaka vissiin vähentää jonkun vaatelisän painosta (?!) kun kotona painoin 600 grammaa enemmän. Parempi noin päin :D

Verenpaine oli hyvä niin kuin ennenkin ja hemoglobiini samassa kuin viimeksi. Prinsessa köllötteli pää alaspäin ja sydänäänien kuuntelu sai isoja hymyjä aikaan, kun kaveri hikkasi ihan kunnolla! En ole hikkausta ennen tuntenut, mutta nyt sen tunsi ja kuuli oikein hyvin siitä sydänäänimasiinasta.

Mitäs vielä… kohdunpohjankorkeus menee ihan ihanteellisesti käyrän mukaan. Eli kaikki tuntuu olevan vallan mainiosti!

Seuraava visiitti onkin sitten kahden viikon päästä torstaina. Sillon on ilmeisesti joku toinen neuvolantäti siellä. Toivottavasti olisi joku mukava, vaikka se joka ekalla kerralla mulla oli. Mutta sen näemme sitten…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.