Ihana ihana muistikirja!

Ihana ihana muistikirja!

Sain swap-botin muistivihkovaihdosta mitä ihanimman muistikirjan! Ihan sellanen normi vihko kansien sisällä, mutta ne itse tehnyt kannet… Miten osuva aihe mulle, pöllöjen ystävälle! 🙂 Ihana! Kiitin tekijää jo vuolaasti ja aion kiittää vielä kiitoskortilla, jonka tänään hänelle väsäsin ja laitan huomenna postiin menemään kohti Washingtonin osavaltiota. 🙂

Eikö olekin kertakaikkisen suloinen!!!

Vielä on mietinnässä mitä alan tähän muistikirjaan kirjoitella, mutta jotain kansien arvoista ehdottomasti! 🙂 Näiden ihanien ylläripostien takia jaksaakin kaikkiin vaihtoihin aina osallistua, kun välillä saa jotain todella todella ihanaakin!

2 Responses »

  1. Kiitos paljon. Tämä on syy, miksi vaihtaa. Olen hymyillen! Kiitos!

    Lisäksi, olen käyttänyt käännöstä. Olen pahoillani, jos se on väärin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.