Kaksi ystävällistä korttia

Askarteluinto pääsi taas valloittamaan – ihanaa! :) Tein yhteen vaihtoon kaksi ystävänpäiväkorttia ja saman tyylisiä simppelejä kortteja voisin väsätä ihan oikeaa ystävänpäivääkin varten. Miia tykkää!

3 thoughts on “Kaksi ystävällistä korttia

  1. Piakin tykkä! Aivan mahtavan ihanan suloisia ystäväkortteja. Tahdon tollasen kans! Ihanat noi pesukarhuset! Ihana kun sulle on joulun jälkeen tullut takas askarteluinto. ystäväkortteja on muutenkin kivampi tehdä kun joulukortteja. :)

  2. Söpöset :)

    Ystävänpäiväkin tosiaan tulee taas – enpäs muistanut. Ajattelen niin, että ystävänpäivä on jokaisena päivänä vuodessa, mutta onhan ystävänpäivä sikäli kiva että tulee ainakin varmasti muistettua ystäviä :)

  3. Pia – kiitti! :) Ei tiiä vaikka saisitkin jonku tommosen söpösen kortin ;) Se on ihan totta että ystäväkortteja on mukavampi tehdä kuin jouluisia!

    Marika – juu onhan se ystävänpäivä joka päivä ja koitankin edes joskus juuri siksi muistaa ystäviäni vaikka pienillä muuten vain ylläreillä, niin kuin vaikka korteilla. On niitä ystäväkortteja silti kiva tehdä enempi yhdeksi päiväksi vuodessa, tulee sitten edes sillon muistettua niitäkin joille ei muista muuten vaan kortteja laittaa silloin tällöin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.