Kalenteri – tammikuu

Tilasin joskus syksyllä Basic Greyn kalenterikitin eli siis suomeksi sanottuna askartelupakkauksen, jonka avustuksella voi kyhätä seinäkalenterin vuodelle 2010. Siihen lisätään vaan omat valokuvat ja näperrellään osaset paikoilleen ohjeen mukaan. Helppoa ja kivaa! Tänään (tai siis eilen, on näköjään jo sunnuntai) kun siivosin askarteluhuoneen (pöydällä on taas hurjasti tilaa, wow!) tuo pakkaus tuli vastaan ja piti päästä vielä askartelemaan, vaikka yö jo onkin. Mutta kun vuorokausirytmi on mitä on…

Tammikuun sivu näyttää seinällä tältä:

Parempi kuva tuosta askarrellusta osasta:

Valokuvana tuossa on tänään (ei kun siis eilen kun on jo se sunnuntai) lumiselta mökkitieltä napattu kuva. Käytiin mökillä ottamassa lämpöjä pois päältä, kun anoppi ei sinne sitten ollutkaan menossa kiitos kivan pikkuisen pakkasen (alimmillaan mittari näyttänyt hitusta vaille -24 astetta!).

Helmikuun sivulle päätynee kuva jostain rakkaasta tyypistä, kun sen kuukauden sivu on melko lemmekäs koristeluiltaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.