Söpösiä kortteja

Tein eilen yhden kortin ja tänään peräti neljä. Ihanaa kun kortteiluinto on taas palannut! On ihanaa istahtaa askartelupöydän äärelle ja antaa sormien tehdä taikojaan paperien ja muiden herkkujen kanssa. :) (Mutta kamala nousta Ikean traktorituolilta pois pitkän istumisen jälkeen – häntäluuhun sattui enempi kuin koko raskauden aikana! Mutta saan huomenna töistä rakkaan työtuolini askartelutuoliksi, kun ei siitä töissä mitään hyötyä ole kun ahterini asustaa kotona. Siinä kun istuu, ei pitäisi sattua ahteriin!)

Uskaltanen tämän kortin näytille laittaa, kun en usko että vastaanottaja nyt olisi blogiani kurkkimassa. Toivottavasti ainakaan ei ole. Synttärikortti siis, kuten ehkä luvusta voisi päätelläkin. :)

Sitten kiitoskortti siitä edellisen postauksen pöllömäisestä muistikirjasta. Vastaanottaja tykkää linnuista, joten tuli sitten tommonen idea. :)

Sitten kaksi korttia, jotka jäävät odottamaan lähettämistä. Tuollaisia moneen tilanteeseen sopivia kortteja on kiva tehdä, kun voi sitten vaikka lähettää postcrossingissa jos jollekin kelpaa ite tehdyt kortit, säästää ystävänpäivään, laittaa synttärikortiksi tai lähettää muuten vain. :)

Yhden kortin kuvaa en todellakaan vielä näytä, ettei ylläri mene perille. Fiksumpi nimittäin saattaisi päätellä kortin tarkoituksen (tai sitten olen vain harhaluuloinen) ja kortin saaja kuitenkin vierailee täällä… Kortti lähtee huomenna postiin eli voin perjantaina siitä kuvan näyttää jos posti sen kiltisti ajallaan vie perille. Salaperäistä, hihii! Mutta on se sen verran iso asia, että ei viitti etukäteen mitään vihjaista kyseiselle ihmiselle! :)

One thought on “Söpösiä kortteja

  1. Ui, mun söpöinen korttihan se täällä! Aivan ihana, kiitos siitä :) Ja synttärilahjasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.