Koti valmistautuu vauvaan

Muistinpas ottaa kuvia vauvajutuista! :)

Ekana kylpyamme, joka jo odottaa ekaa kylpyä. :) Pitää jotain sopivan kokoisia ankkoja laittaa vielä virikkeeksi, nyt on vain pari pientä hätävara-ankkaa tuossa, kun paremmat valikoimat on uima-altaan ympärillä eikä sinne pääse oikein kastumatta. Eikä meikä saa enää uimaan mennä, joten…

Sitten siirrytään Zetan huoneen ovelle. Ville antoi mulle nuo apinat joululahjaksi ja ajattelin ne nyt tuohon ripustaa, vaikka mökillekin saattavat apinat kyllä päätyä vielä joskus. Sainpahan yhteen apinaan roikkumaan tuollaisen ”Home is where your story begins” -kyltin, joka ostettiin jo joskus syksyllä.

Hoitopöytä on lastattu valmiiksi. Lipaston laatikoissa on vaatetta ja muuta. Mun möhköfanttini on tähän asti ollut makuuhuoneessa, mutta se pääsi muuttamaan Zetan huoneeseen. :) Lattialla näkyy palanen taljaa, josta tulee matto tuonne huoneeseen jos tuo väri ei vaan ole liian hyökkäävä. Silmä alkaa kyllä jo tottua siihen.

Sitten se uusi kattolamppu, joka odottelee asennusta pehmo-otusten valvovien silmien alla. Ihanat värit, sopii täydellisesti tuohon huoneeseen! Netistä bongattu löytö.

IIIIIH! Siis voisko käheempää ollakaan! Oli pakko ostaa vaikkei mukillekaan vielä tarvetta ole, mutta kun ne on just täydelliset! Meinaan tilata vielä pienemmänkin tuttipullon, kun toi on niin kähee!

Ja makuuhuoneeseen vielä. Sänky oottaa nukkujaansa pedattuna.

Tässä näkyy vielä paremmin tuo unipussi, jossa on tarkoitus pikkuista nukuttaa.

Parit vaatekuvat vielä. Ekana kirppislöytö Porista lauantailta. Vaaleenpunainen (apua, huolestuttavaa…), mutta kun noi maatuskat tossa on ihan ykkösiä! :)

Ja tällaisen ylläripaketin löysin postilaatikosta tänään. Hollannista yhdeltä postcrossarilta, en kyllä osannut yhtään odottaa. :)

One thought on “Koti valmistautuu vauvaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.