Kun askarteluhuone sai verhon

Tää oli lauantaina tehokas ja alkoi yhtäkkiä hetken mielijohteesta kaivella kankaitaan ja ettiä samaista kangasta, josta aikanaan ompelin olohuoneeseen semmosen kapan. Ja samasta kankaasta ompelin kapan sitten askarteluhuoneeseenkin (kröhöm, siis kodinhoitohuoneen ikkunaan). Tuo vähän lämpöä huoneeseen ja joskus voi sitten ommella uuden erilaisesta kankaasta jos tota kyllästyy kattomaan. Tää haaveilee myös askarteluhuoneen seinien maalaamisesta… Lasikuitutapetin päälle on helppo vetäistä maalikerros. Jotain oranssia tietty! Pesänrakennusinto ei näköjään kohdistu vain Zetan huoneeseen, vaan myös muualle. Mutta koska mä ton verhonkin olisin ommellut ellen nyt kun vielä aikaa on?!

One thought on “Kun askarteluhuone sai verhon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.