Normaalimpi olotila taas

Olo on siis mennyt aamusta ja päivästä pikkuhiljaa enempi normaalimpaan suuntaan, vaikka yhä mahan olemassaolon tuntee. Mutta kipristelyt ja muut on ainakin toistaiseksi poistuneet. :) Kävin päivällä lenkilläkin täydellisessä talvisäässä – aurinkoa ja joku -7 astetta. Olisin voinut kävellä varmaan vaikka kuinka paljon, tai en tiiä kauanko olisi virtaa riittänyt, mutta ihana ulkoilusää! Ja kävellessä mahaolokin katosi, mutta palasi sitten taas kävelyn jälkeen. Sain tarpoa vähän matkaa kunnon hangessakin, polveen asti koivet upposi hankeen. :D Ja eikös vain Deea kaikkein pikkuisimpana johtanut joukkoa umpihangessa!

Zeta on ollut ihan villinä tänään, ei ole paljon tainnut nukkua. Riehuu ja potkii ja kutittelee jatkuvasti. Nytkin parhaillaan on melkoinen mahashow menossa. :)

Sain päivän aikana sohvalta käsin kaikenlaista kevyttä tehtyä. Keksin puuhaa joka kävi melkein kuin lepäilystä. En siis tarttunut imuriin tai moppiin, vaikka tarvetta olisi. Mutta Ville lupasi huomenna sen urakan tehdä vielä kerran ennen Zetan syntymää ja vanhempani lupasivat ottaa koirat siksi aikaa hoitoon. Käy meinaan vähän paremmin tuo siivousurakka, kun koirat ei sättää imurin kanssa ja juoksentele juuri pestyillä lattioilla… Ja Piakin lupasi tulla lauantaina vierailulle ukkelinsa kera, kivaa! :) Kiva nähdä vielä kerran ennen jakaantumistani!

Ville oli tilannut jänniä kasvien siemeniä ja posti ne tänään toi. Pitää katsoa jos viikonlopun aikana saisi niitä kylvettyä ja parin kasvin siemenet pitääkin laittaa ekana kylmäkäsittelyyn jääkaappiin. Tuli onneksi tosi hyvät ohjeet mukana kaikkiin siemeniin, niin osaa leikkiä oikeaa puutarhuria niiden avustuksella.

Kantoliinakin on postiin tänään saapunut, en huomannut netistä kattoa ennen postiin menoa jos se siellä jo olisi, mutta huomenna saa sitten hakea saapumisilmoituksen kera sen. Ja alkaa treenailla Deean kanssa, haha! :D Ehkä kuitenkin pehmoeläin saa olla koekaniina.

Loppuilta meneekin taas urheilua enemmän tai vähemmän tarkasti tiiraillen. Lostkin saa mennä digiboksille, ehtii sitten viikonloppuna ne jaksot kattoa. Ja House myös. Miten niin muutamien sarjojen orja…

2 thoughts on “Normaalimpi olotila taas

  1. Ei ole Zeta vielä keksinyt sitä kivaa leikkiä minkä Miro keksi… rakon seutuville oli oikein kiva huitaista tai potkaista ja tietty sitä alkoi ihan armottomasti pissattamaan vaikka oli juuri vessasta tullut, joskus yöllä sain sen takia juosta kolmekin kertaa peräkkäin vessassa. :D

  2. Kyllä munkin rakkoa on armottomasti kiusattu. Sillai kun istuu vaikka sohvalla, tyyppi alkaa vääntelehtiä niin että rakko menee lyttyyn ja sehän se tuntuu kivalta :D Öisin on kiva kun heräät niin on hiukan hätäolo ja kun nouset ylös, niin tuleekin kiire vessaan kun kaveri painaa rakkoa ihanasta. :D Vähänkö hienoa sitten kun saa rakonkin taas ihan itelleen, kukaan ei kiusaa sitä enää pian!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.