Tehokas päivä

Mukava huomata että tällai viimeisillään paksunakin voi vielä saada päivän aikana paljon aikaan, unohtamatta tietty lepäilyä. :) Herättiin sohvalta joskus kahdeksan jälkeen omia aikojamme, herätyskello olisi vasta yhdeksältä herättänyt. Siinä sitten aamulenkin ja muiden aamutoimien jälkeen tilauksia pakkailemaan. Villekin oli päivän kotona, paranteli kipeetä oloaan. Jospa huomenna olisi taas parempi olotila ja voisi mennä töihin. Vaikkei sillä että mua haittaisi saada viettää arkipäivää Villen seurassa. :)

Kun työt oli tehty, menin askartelupöydän ääreen. Teki mieli jotain väsäillä ja aikaansaannos oli tämmöinen:

Oon alkanut digata sinisestä väristä askarteluissani, omituista. Tulipa tommoselle vaaleensiniselle nauhallekin käyttöä, hurraa! Pidän toki sinisiä paitojakin mielelläni nykyään ja petroolin sininen on ihan huippuväri, mutta silti ihmetyttää tuo siniseen kiintyminen. :)

Askartelun lisäksi kirjoittelin kasan postikortteja (postcrossaus- ja swap-bot -kortteja) ja yhden kirjeenkin väsäsin loppuun. Ihanan tehokas päivä!

Illalla väsymys iski ennen Emmerdalea, tuli siinä vähän torkuttuakin taas sohvalla Villen kainalossa. Torkkumisen jälkeen tuli taas energinen olotila ja Emmerdalejen jälkeen mentiin koirien kanssa ulos tepastelemaan. Koirien mielestä oli melko kylmää, tuli taas kävelystä semmosta säälittävää ”meiän jalkoja paleltaa” -ontumista ja loikkimista, eli lenkki ei pitkäksi venynyt.

Korttien kirjoittelu ja muitten swap-bot -vaihtojen kanssa touhuilu jatkui sitten taas, kun ei huvittanut vain sohvalla makailla urheilua kattoen. Miksei yhdistäisi urheilun seuraamista ja vaikkapa korttien kirjoittelua :) On selvästi taas iskenyt postcrossaus-into, kun kortteja lähtee maailmalle hitaasti mutta varmasti. Tänään oli myös mennyt perille Saksaan kortti, jonka oletin hukkuneen matkallaan, kun se oli ollut reissussa jo 75 päivää!

Aamulla on sitten tiedossa aikainen herätys, kun kiekko alkaa jo viideltä tällä kertaa. Mutta viisi on paljon parempi vaihtoehto kuin puoli kolme! Tässähän ehtii sentään nukkua jonkun neljä-viisi tuntia, miten väsyttää sitten alkaakin. Ja pelin jälkeen voi painua uudelleen unien maailmaan, jos vielä väsyttää.

Tilasinpa eilen muuten kantoliinan meiän pientä varten. Mua on suuresti kiehtonut sellaisen käyttäminen ja löysin eilen sitten semmosen joka vaikuttaisi tarpeeksi helpolta käyttää. Sitä ainakin paljon kehuttiin. Sen saa hakea postista huomenna tai ylihuomenna. Voi sitten jollain pehmolelulla treenailla, tai Deealla. :D Mutta älyttömän kätevää olisi vauvaa saada kannella ympäriinsä ilman että kädet on täystyöllistetty. Voisi siinä samalla sitten vapailla käsillä jotain tehdä ja vauvalla on varmasti hyvä olla lähellä äitiä. :) Mulla kyllä on joku semmonen kamalan värinen ilmaiseksi saatu liina (Vauvalehden tilauslahja tms), mutta sen sitominen vaikuttaa ohjeen mukaan ihan hullun hankalalta… Tuon tilaamani mukana pitäisi tulla ihan dvd-ohje, että näkee hyvin miten se sidotaan.

Tänään oon koittanut löytää seinäkelloa Zetan huoneeseen, muttei vielä ole tullut mitään hyvää vastaan. En mä oikein tiiä mitä haluan, mutta aiheina hyviä voisi olla pöllö, aasi ja apina. Tai joku oranssi tai vihreä juttu. Mutta sillä nyt ei ole mitään kiirettä, sitä oikeaa odotellessa… Jotain pöllöjä vastaan kyllä tuli, muttei välttämättä ihan semmosta mitä viitsisin katsella huoneen seinällä.

Kivoja nämä viimeiset paksuusviikot (tai päivät, ei koskaan voi tietää) kun olo on näin mainio ja saa nauttia rennoista päivistä kivojen puuhien parissa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.