Ei tule uni ei…

Ei tule uni ei…

Kello alkaa lähestyä kolmea ja mun oli pakko päästä välillä pois sängystä, kun en mä nukuttuakaan saa. Hra L onneksi jäi kuorsailemaan tyytyväisenä. Pitäähän autokuskin ja tukihenkilön saada kunnolla unta, jos tässä oikeesti ollaan koitokseen lähdössä perjantain aikana. 🙂 Se on sivuseikka, että oon ite ollut torstaiaamusta kello seiskasta asti hereillä (nyt noin 20 tuntia siis) ja en antanut itteni edes nukkua päiväunia alkuillasta, kun ajattelin että en saa sitten niin hyvin nukuttua yöllä jos siihen aikaan annan itteni nukkua. Ei fiksu päätös 😉

Supistuksia tulee kai joku neljä tunnissa, jos olen älynnyt kelloa kattoa horrokseni keskellä joka kerta kun polte on alkanut. Oon niitä aikoja kyllä kirjoitellut ylös, että voin vähän paremmin seurata tilanteen kehittymistä. Siihen kun ei ole luottamista mitä aikoja muistiini jää, kun aivot on muutenkin pehmenneet.

Kauhean mielelläni ainakin aamuun asti vielä kotona olisin, mutta mistäs sen tietää miten tilanne tästä kehittyy. Ja voihan nää supistukset kai vielä mennä kokonaan poiskin. Vaikka nyt kyllä tuntuu että se olisi aika ihme… Supistelu alkoi siinä yhdentoista jälkeen kun katteltiin CSI:tä telkkarista. Sanoin vaan Villelle että nyt alkoi mahaa poltella kummasti ja kumpikin kokeiltiin että ihan piukeena mahapallo oli. Se oli siis sellainen eka oikea supistus! Ei siitä voinut erehtyä. Toinen tuli siinä puolen tunnin päästä ja kolmas toisen puolen tunnin päästä. Ja nyt tulee noin 15-20 minuutin välein, vaikka jos kirjanpitooni on luottamista, niin yksi pitempikin väli tuohon on jäänyt. Tai sitten olen ollut horroksessa enkä ole kirjoittanut niitä ylös.

Vessassakin saa ravata alle tunnin välein, kun Zeta puskee rakkoa ihanaisesti. :/ Kovasti otus liikuskelee yhä, vaikka yksiö on alkanut jo valmistautua alienin ulosheittoon. 🙂

Jospa koittaisin vielä mennä sänkyyn… Päätäkin jo särkee väsymyksestä. Pieneen horrokseenkin vajoaminen on jotain lepoa sentäs.

Ainiin, pakko vielä mainita että Activia-jogurtti taitaa olla melko tehokasta turvotuksen ja pömppömahaisuuden poistajaa… Kun söin ekaa kertaa elämässäni (?) sellaisen tuossa vähän ennen kuin supitelu alkoi. 😀 Villelle sanoinkin, että saas nähdä tehoaako Activia niin kuin niissä typerissä telkkarimainoksissa väitetään. Nyt tuntuu, että tehoaa 😉

Ja ainiin numero kaksi – ihmettelin yhtä oireilua joka nyt on yön tunteina alkanut vaivata. Muahan närästää! Ei tää oikein muuta voi olla. Onneksi on lääkettä odottamassa. Yhden kerran siihen vasta olenkin joutunut turvautumaan koko raskauden aikana.

4 Responses »

  1. Sepäs on Activia tehokasta. Itekin oon joskus miehelle sanonut mainoksen tullessa, että lähtisköhän tuolla tämä munkin pömppämaha pois :D! Tsemppiä koitokseen! Jännittävää!!!

  2. Kannattaa kokeilla sitten kun on semmonen olo että ei jaksa elellä enää pallomahan kanssa 😉 Siitähän tulee vielä menestys, kun aletaan tutkia että Activia auttaa synnytyksen käynnistymisessä 😀

  3. Heh, täytyy ehkä ostaa Activiaa tässä lähiaikoina :D! Täytyykin jännäillä täällä sun kans nyt, että millon se lähtö koittaa. Ihanaa, kun siellä on viimein alkanut tapahtua. Toivottavasti pian täälläkin :)!

  4. Toivottavasti joo et joutuisi ainakaan lasketun ajan yli odottamaan, kun ne päivät on niin kauhean pitkiä olevinaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.