Jännitys tiivistyy…

Pitää heti raportoida kun nyt on jo ennenkokemattomia outoja kipuja pallomahassa. Koko päivän on tuntunut että pikkuinen puskee tarmolla kohti yksiönsä ovea (hienoja biologisia termejä mulla…) ja olo on ollut välillä kyllä ihan oikeesti kipuilevakin. En usko että olen vain kuvitellut sitä kipua. ;) Koitin päivällä nukkuakin kun väsytti niin mahdottomasti ja taisin mä nukahtaakin sohvalle Deea käpertyneenä kippuralle ihan viereeni. Joskus loppuiltapäivästä olo palautui normaalimmaksi, mutta nyt maha on taas oudon tuntuinen ja vasemman kyljen puolelle taas sattuukin välillä, semmosta poltetta tai jotain. Oireita oireita! Pakko olla, ei mikään tavallinen mahakipu voi tämmöstä olla. Ja mulla on koko raskauden aikana ollut maha kipeänä vain muutaman kerran, silloin kun olen ähkyyn itteni syönyt. Nyt en ole syönytkään vielä iltaruokaa, vaan sitä ollaan juuri valmistelemassa. Riisiä ja tulista kanawokkia, kun tulinen ruokakin voi saada jotain aikaan. ;)

Hra L veikkaa beibin ulostuspäiväksi perjantaita. Jäämme odottamaan kituuttaako tuo pieni mönkijä mua siihen asti vaiko pitempään tai lyhyempään. :) Tää menee nyt kuitenkin keittämään sitä riisiä, että se ehtii hiukan aikaa vetäytyä ennen syömistä, jotta sitä on iisimpi puikoilla nautiskella.

2 thoughts on “Jännitys tiivistyy…

  1. Mulla ne ekat oireet (siis sen veden menon jälkeen) oli sellasia kuin olisi kuukautiset alkamassa ja siitä ne sitten ihanasti voimistui… Toivottavasti pääset kohta ottamaan sen kellon käteen ja laskemaan niitä välejä/pituuksia ja sitten huristelemaan sairaalaan, siis kyydissä ei itse! :D

  2. Voi kun pääsisikin pian kellottelemaan ja huristelemaan Poriin :) Jotain enteilyä noi oireet kyllä varmasti oli, en oo semmosta ennen tuntenut. Nyt taas olo on normaalimpi, toki tuon otuksen pää painaa niin että se tuntuu, mutta ne ihmeen polttelut on poissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.