Kirpparilöytöjä

Zetan vaatevarasto on taas kasvanut, kun ollaan aina tilaisuuden tullen käyty kirppiksellä. Viimeksi Turussa viime viikon perjantaina ja Raumalla lauantaina. Oma vaatevarastokin odottaa kovasti jotain uutta piristystä, mutta odotellaan että tuo maha tuosta pienenee viimeistään kolmen ja puolen viikon päästä. :)

Ekana Jutalta saatu tiistai-ylläripylläri! Kiitos, tuo on aivan ihanan värinen! Pikkuinen Zeta maastoutuu aika hyvin huoneensa tapettiin tuo yllään! :)

Sitten enempi poikamainen vaate, mutta kun se on niin ihanan värinen ja autohullun perheen lapselle pitää olla niitä autovaatteita… :) Tuohon kuuluu myös valkoinen pitkähihainen paita.

Tyttömäisempi vaate, tää oli muistaakseni käyttämätön.

Söpö ihan pikkuinen body!

Loppuun vielä suloinen pupupaita, joka oikeesti kyllä enempi vihreä, mutta en nyt saanut värejä paremmin esiin pikaisella kuvankäsittely-yrityksellä.

6 thoughts on “Kirpparilöytöjä

  1. Ihania löytöjä oot tehnyt! Mun tekis mieli kans käydä vähän kirpparilla tonkimassa vielä tässä mammaloman alkuun :). Tuo pupupaita on varsinkin tosi söötti, aww :)!

  2. Kivoja vaatteita tosiaan :)! Munkin pitäis taas päästä kirppikselle, heti kun uskallan lähteä ulkomaailmaan pikkuisen kanssa… lastenkirppiksellä on onneksi hoitohuoneet ym niin ei ole ehkä niin suuri kynnys :). Tässä alkaa jo hahmottamaan mitä oikeasti tarttee ja mitä ei, mm yhdellä pyjamalla ei vaan pärjää… itse asiassa niitä saattaa tarvita kolmekin/yö :D! (ja juu, meillä siis vain yksi käytössä ja päivittäin pesussa, heh)

  3. tiliaa – kannattaa käydä etsimässä aarteita, kivaa puuhaa ja ihana tehdä edullisia löytöjä! :)

    Minna – se lastenkirppis kuulostaa hyvältä kun siellä voi pientä huoltaakin. Pitäisi sinne itekin päästä, kun en vieläkään ole edistynyt… Kauhistus sitä pyjamien määrää, pitäis kai itekin sitten vielä hommata pari lisää, kun ei mulla niitä taida oikein olla… hyvä jos pientä kokoa joku yksi :D Mutta toisaalta se unipussi korvannee pyjaman, mutta jos sitä sitten tarttis joka päivä pestä… Nooh, ehkä hankin niitä pyjamia!

  4. Juu, ainakin yksi lisää… (tosin onhan vauvat erilaisia, kaikki ei sellaisia sottapyttyjä kuin meillä :D) keskellä yötä kun vaatteet on yhtäkkiä pissassa/maidossa/puklussa… Mä itse kuvittelin että vauvat nukkuu normivaatteissa mutta onhan ne vähän lämpimät.

  5. Teiän pieni on niin suloinen, että mun puolesta meiänkin vauva saa olla sottainen jos on yhtä söpö tapaus! :) Tulipa mieleen että oon noita pyjamia nähnyt myynnissä kolmen pakkauksissa, se ehkä jo kertoo sen että niitä tarvittaisiin useampia. :)

  6. Juu, eipä tuolle voi olla vihainen edes keskellä yötä vaikka kukkuisi parikin tuntia kun itse haluaisi vain nukkua :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.