Kotona!

Olipa ihana jättää sairaala taakseen ja palata ihmisten ilmoille! Eikös vain Hra L tullut meitä hakemaan Rolls Roycellä – olo oli kuin jollain prinsessalla kun siihen autoon saatiin pikkuisen kanssa istua! :) Mahtoi taksikuskit sairaalan edessä kattella mikä ihmeen akka toi on, kun se pääsee tommoseen autoon turvakaukalon kera :D

Kotimatkalla olin vielä ihan pökerryksissä ulkomaailmasta. Lumet on alkaneet hyvin sulaa tässä viikon aikana ja oli vaan ihmeellistä istua autossa ja ajella kohti kotia! Zeta onneksi nukkui koko matkan, vasta tossa keskustassa alkoi pieni kitinä, mutta sekin loppui nopeaan. Kotona pieni nukkui hetken aikaa ja sitten alkoikin ruoan vaatiminen. :) Ruokailun jälkeen pieni nukahti äitin viereen sohvalle. Isukki meni hakemaan vielä jotain kaupasta ja vanhempieni luota 50cm:n vaatteita kun meillä on niitä niin niukasti. Saa pieni käyttää äitinsä ja enojensa vanhoja vaatteita elämänsä ekoina viikkoina :)

Kotiin tullessa olin jo aivan ihmeissäni mielettömän isosta ruukullisesta narsisseja oven pielessä. Ja sitten kun astui sisälle… Koti oli siivottu ihan viimeisen päälle ja kaikkialla minne katsoin, näin kukkia. Kukkia ja kukkia! Tulppaaneja, narsisseja, orkideoita ja vaikka mitä. Siis ihan uskomatonta! Kierrettiin koko talo läpi ja tuore äiti se vain huokaili onnesta ja päästeli epäuskoisia äänähdyksiä kyynel silmänurkassaan… Ihan mieletöntä! Otan huomenna kuvia ja näytän teille mitä tuo mun ihana mieheni oli järjestänyt yllätykseksi! :) Ihan kuin jostain Kauniista ja rohkeista se kukkien määrä! Hullu ukkeli, jota en voi kuin rakastaa joka solullani! :) :) :)

Voi että, ihan epätodellista olla kotona! Mä olen niin onnellinen ja on ihanaa kun tuo pieni nukkuu vieressäni. Koiria ei oteta tänään vielä tänne, mutta huomenna tai lauantaina varmasti jaksaa ihan eri tavalla. Olen meinaan ihan poikki kolmen lähes unettoman yön jälkeen ja siellä kamalassa ympäristössä mädäntyessä. Nyt saa rentoutua ja nauttia uudesta perheenjäsenestä!

Laitan illan aikana vielä kuvia pienestä, kun saan siirrettyä kuvia koneelle. On se niin ihana! Ja pieni! Sain meinaan aamupäivällä huonekaverin (siihen asti olin ollut yksin koko sairaalassaoloajan muutamaan tuntia lukuunottamatta) ja sektiolla syntynyt tyttö oli ihan valtava tähän meiän pieneen verrattuna! Se naapurivauva painoi 4.5 kiloa!! Eli melkein kaksi kiloa enemmän kuin meiän pieni ja voi jestas sitä kokoeroa…! Reidetkin oli sillä semmoset jättikokoiset meiän ripakinttuun verrattuna!

Tikit tosiaan poistetaan sitten huomenna, soitan heti aamusta paikalliseen yksityiseen lääkärikeskukseen ja koitan saada ajan, ettei tarttis puolta päivää istua mummojen kanssa jonottamassa arvauskeskuksessa. :)

Nyt tää jatkaa tuon pienen ihmeen ihmettelemistä. Kultakin taisi juuri pihaan ajaa…

One thought on “Kotona!

  1. Ihana yllätys!!! :) Ja kannatan todella koiratonta alkua, kaikki on niin uutta että kiva ensin rauhassa tutustua elämään kolmisin ja sitten alkaa totuttamaan koiria – toivottavasti sekin menee teillä hyvin! (Leevin kanssa meillä vielä tekemistä mutta ehkä pikkuhiljaa…) Kuvia malttamattomana odottelen :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.