Lahja vauvalle :)

Saatiin tänään hakea postista parin viikon odottelun jälkeen paketti, jota olinkin jo odotellut innokkaasti. Ihana löytö meiän pientä varten ja ehti näköjään ennen pienokaisen syntymää tänne. Ihan Suomesta tilattu, mutta vähän pitkä toimitusaika.

Postituspaketin sisältä löytyi tällainen pakkaus…

Jonka sisältä tällainen…

Ja kun sen kokosi ja asensi paikalleen, se näyttää tältä…

Eikös olekin suloinen! :) Ihana ihana musiikkimobile, jossa on ihan semmoinen perussoittorasiamusiikki äänenä. En sitten tiedä tuleeko vauvasta mielikuvitusköyhä tuon hillityn värimaailman takia, mutta en ikimaailmassa voisi kuvitella mitään kirkkaan punaisia ja sinisiä ja vastaavia värejä pilaamaan makuuhuoneen harmoniaa. ;) Pikkuisen huone on kuitenkin iloisen oranssi kera vihreiden yksityiskohtien, niin ehkä se sitten kompensoi tätä värittömyyttä makuuhuoneessa.

Yksi isompi hankinta vielä olisi edessä, semmonen leikkimatto. Siis saahan sellaisen kirkuvan värikkään varmaan muutamalla kympillä, mutta oon bongannut yhden erityisen (ja täydellisen värisen), jonka ostan heti kun maltan. Ei se silti mitään kolminumeroista lukua maksa, mutta sen verran kuitenkin että olen vielä jäänyt sitä harkitsemaan. Tosin eipä ole ihanampaa vastaan tullut, joten kaippa se on vaan hankittava. :)

4 thoughts on “Lahja vauvalle :)

  1. Ihana <3! Meillä on vähän samaa tyyliä, hillitty ja tuota samaa sävyä, nalleja ja pupuja… mietin kans mitähän pikkuinen tykkää mutta kun tuo värimaailma makuuhuoneessa on mitä on… ;)! Leikkimatoksi valittiin tosin sitten vähän värikkäämpi, tai tosi värikäs, muttei silti mitään räiskyviä värejä vaan enemmänkin pastellisävyjä.

  2. Makuuhuoneessa kun kuitenkin kuuluu niin kuin nukkua, niin eikös siellä vois ollakin hyvä olla semmosia ihan rauhallisia sävyjä… Lakanoissa ja unipussissa on sitten kuitenkin väriäkin, joten ehkä se korvaa mobilen väriköyhyyden :) Pastellisävyinen leikkimatto kuulostaa ihanalta! <3

  3. Yksi vinkki muuten vielä, jonka itsekin sain ennen vauvan tuloa usealta taholta, harsoja, niitä tarvii PALJON! Siis kauniisti sanottuna pukluliinoja. Äp:n harsot ei riitä mihinkään, kannattaa siis hankkia jo varalle jos et jo ole hankkinut. Vaikka niitä nytkin on iiiso kasa tuntuu että kaikki on aina yhtäaikaa pesussa, niin paljon meillä niitä kuluu… Tosin meillähän asuu pikkuinen sottapytty, joten ehkei ihan keskivertoperheestä mennä ;).

  4. Joo ne harsot on varmasti semmonen jutut joita menee paaaaaljon (vaikkei edes olis niin kauhea sottapytty kyseessä, hihi). En ole vielä hankkinut lisää, mutta tartteepa tehdä asian eteen jotain! :) Kiitos siis vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.