Maha paksunee ja viikot vähenee

Tänään on sitten rv 38+0 ja enää maagiset kaksi viikkoa laskettuun aikaan! Ja maksimissaan 28 päivää odottelua jäljellä, mutta toivottavasti vähemmän. Koitin jo eilen suostutella Zetaa syntymään maaliskuun ekana päivänä, olisi hieno syntymäpäivä, muttei tullut diiliä. Ja nyt tänään olen koittanut hieroa sopimusta keskiviikosta, kun 3.3. sopisi hyvin yhteen isänsä synttäripäivän 4.4. kanssa. :) En sitten tiiä kuinka monta diiliä joudutaan vielä tekemään ennen kuin päästään yhteisymmärrykseen. 8.3. olisi myös ihan hyvä ehdokas, kukapa prinsessa (tai sitten prinssi, jos ultratäti olikin väärässä…) ei tahtoisi syntyä naistenpäivänä!

Maha näyttää nyt tältä:

Alkaa se melko mehevä olla, mutta en mä sitä ite koe isoksi (kaikki kengännauhojen solmimiset sun muut sujuu ihan hyvin) ja anoppi sanoi eilen ettei toi oo edes iso. Hyvin olen kuitenkin syönyt viime kuukausien aikana kun tuollaisen kummun olen saanut kasvatettua. ;)

Olo on pysynyt hyvänä ja energisenä. Kaupunkireissut toki väsyttää. Perjantaina kun käytiin Turussa ja lauantaina Raumalla, niin noitten jälkeen olo oli aika naatti. Liian paljon kävelyä varsinkin Rauman reissulla, mutta vähän kun lepäilee niin kyllä se siitä taas. Eilen oli ilmassa normaalia sunnuntaiväsymystä, mutta ahersin illalla silti Zetan huoneen verhojen parissa. Kesken jäi projekti kun alkoi selkään sattua turhan paljon, mutta tänään on tarkoitus jatkaa ja toivottavasti saada ne valmiiksi.

Olen opetellut juomaan kaksi isoa lasillista vettä päivässä ja sormien turvotuskin on pysynyt poissa. Ennen nukkumaanmenoa ei vaan parane kipata kitaansa liikaa vettä, tai saa herätä suorastaan tuskalliseen olotilaan yöllä – varsinkin sitten kun nousee sängystä ylös lähteekseen vessaan.

Zeta on hyvin hyvin aktiivinen otus ja juuri viikonloppuna naureskeltiinkin Villen kanssa hurjalle mahan venkoilulle. En tiiä mitä tyyppi oikein puuhasi, mutta maha muutti muotoaan hurjaan tahtiin ja isänkään käsi mahalla ei tilannetta rauhoittanut kuin hetkeksi kerrallaan. Ja voi sitä ihanaa tunnetta kun kaveri paineli rakkoa ihan lyttyyn – ei kauhean nautinnollista! Mutta hyvä kun jotain huveja ja aktiviteetteja pienelläkin on. ;) Koitti ehkä ettiä ovea mistä päästä pois yksiöstään, kun ei sitä tilaa voi ihan hirveesti enää olla. Mutta silti se peppu heittelee välillä normipaikastaan aika reilusti navan toiselle puolelle. Voiko se pää muka olla jo kiinnittynyt, jos peppu venkoilee kuitenkin puolelta toiselle?! En tiiä kun en tarpeeksi hyvin ihmisen biologiaa tunne.

Huomenna sitten taas neuvolaan. Toivottavasti viimeistä kertaa ;) Mutta veikkaanpa että tuon jälkeen siellä saa vielä käydä ainakin kerran, ehkä toisenkin…

3 thoughts on “Maha paksunee ja viikot vähenee

  1. Ihana ja juuri sopivankokoinen maha <3
    3.3 olisi kyllä kiva synttäripäivä! Mäkin tähtäsin Emman kanssa 080808, mutta neiti päättikin tulla kaksi tuntia ennen tuota päivämäärää… Meidän tytöt muuten on syntyneet 070808 ja 121206. Molemmissa on ”tuplanumerot” :D

  2. Wau mikä masu! Sulla on jo ihanasti loppusuora käsillä – ei mene enää montaa päivää kun vauveli syntyy, muista kuvata ahkerasti masua, huomaat ihan varmasti milloin se ”laskeutuu” valmiiksi :) Oma esikko syntyi 38+4 eikä yhtään haittaa vaikka tosikkokin syntyisi samoihin aikoihin ;)

    Tsemppiä ja vauvantuoksuista maaliskuuta :)

  3. Hanna – teiän tytöillä on helposti muistettavat synttäripäivät kyllä :) Saas nähdä minkä päivän tuo meiän maha-asukki valitsee synttäripäiväkseen…

    Sari – ei pitäisi joo kauaa enää mennä, kun saadaan vauva syliin! :) Oon koittanutkin kattella milloin tuo mahan muoto muuttuisi, mutta kaippa sen sitten huomaa… Kuvia tulee onneksi paljon otettua, kun ei tiiä koska maha päättää pienentyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.