Mahailua rv40+2

Ei oo Zeta uskaltanut alkaa syntyä, kun vasta tänäaamuna muistettiin ottaa valokuvakin tältä viikolta. ;) Nyt vois sitten uskaltaa, kun on kuvakin otettu taas! Maha (ja uusi tukka) on nyt tämmönen:

Uskalsin taas pärstänkin jättää sensuroimatta, vaikka ilme onkin vähän tommonen blääh :D Mutta ilme kertokoon mitä tää ajattelee tästä odottelusta eli eikö se koskaan synny… ;) Maha on kyllä pienemmän näköinen viime viikkoon verrattuna eli ehkä se enteilee jotain ja beibi on painunut parempiin asemiin tulevaa syntymää ajatellen…?! Tai sitten toi kuvakulma vaan hämää mut näkemään harhoja… Sanokaa joku muu, näyttäähänkö tuo pallo oikeesti nyt pienemmältä…?

Yöllä oli ihan normaali olotila, mutta herätyskellon herätellessä alkoi taas maha-ahdistus, semmonen ihmeen tunne jossa maha tuntuu koko ajan. Ei se oo niinkään kipeä tai mitään, mutta tuntuu tyhmältä. Että arvon neiti voisi alkaa puskea tähän maailmaan tuolta pienestä kodistaan, että äiti saisi taas mahansa ja rakkonsa omaksi omaisuudekseen. Poistu alien, poistu!

3 thoughts on “Mahailua rv40+2

  1. No näyttääpä kyllä tosiaankin pienemmältä kuin viime viikkoisessa kuvassa. Voihan se johtua kuvakulmastakin tai vaikka asennosta tai jotain? Toivottavasti sieltä pikkuinen tajuaisi pian tulla. Voin vaan kuvitella miten malttamaton olo sulla mahtaa olla, kun oma olokin meinaa olla jo pikkuhiljaa sellainen ja laskettuun on vielä melkein kolme viikkoa. Mutta jatketaanpa kärvistelyä.. :)

  2. Kiitos molemmille uskon vahvistuksesta! ;) En tiiä hämääkö kuvakulma/asento/tms, mutta uskotellaanpa ainakin että se on lupaavamman näköinen pallukka nyt!

    Ja tiliaa – mullakin alkoi siinä pari-kolme viikkoa ennen laskettua aikaa olla jo malttamattomuutta ilmassa, kun tiesin että tuo pieni olisi jo ihan valmis tähän maailmaan. Ja nyt vasta odottelu onkin malttamatonta!! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.