Neuvolakuulumisia rv 38+1

Taas yksi aina niin mielenkiintoinen viikoittainen neuvolavisiitti takana. Ja tää sai taas hyvää palautetta, ei oo mitään vikaa missään. :) Se verenpaine oli taas snadisti koholla, mutta verrattuna muihin arvoihin mitä tässä kuukausien aikana on otettu, ei mitään huolestuttavaa. Ei se kuitenkaan niin korkea oo, että sen voisi sanoa olevan koholla. Hyvä niin! Hemoglobiinia ei taaskaan mitattu, kun ei sille mitään tarvetta ollut.

Painonnousu on sitä tasaista puoli kiloa per viikko, nyt yhteensä tullut semmonen 8,5 kiloa koko paksuuden aikana. Kohdunpohjan korkeudeksi täti mittasi uuden enkan – 31 senttiä. Huh, ihan hyvä noin, kun entinen 30 senttiä olisi jäänyt jo alakäyrän alapuolelle. Kun kerran tässä käyräyhteiskunnassa eletään, niin parempi ettei käyrältä tiputa kokonaan pois. ;) Mutta kahdella viime kerralla se on mitattu ihan suoraan ylöspäin, tuo tämän päiväinen täti mittasi siitä pepun kohdalta eli korkeimmalta kohdalta niin kuin. Mutta samapa tuo, kun muistiin kirjoitettiin se luku joka on alakäyrän yläpuolella.

Beibin syke oli hyvä ja hyvin reagoi kosketukseen. Syke nousi semmoset 30 löyntiä minuutissa kun peppua kosketti, mutta rauhoittui myös pian. Ja kyllä se pääkoppa voi kuulemma olla ja onkin kiinnittynyt vaikka se peppu vatkaa puolelta toiselle. Nyt kaveri on taas leiriytynyt navan vasemmalle puolelle, vaihtelu virkistää. :)

Ja töiden teko jatkuu taas… Ehdin jo ennen neuvolaa kerätä kaikki tilaukset kasaan, enää pitää raapustaa osoitteet kuorien päälle ja pakata tuotteet niihin kuoriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.