Neuvoloitu rv 40+3

Neuvoloitu rv 40+3

Taas yksi neuvolavisiitti takana. Eli oon yhessä koossa yhä! Maha ahdisteli ihan nukkumaanmenoon asti eilen, mutta yö meni oikein hyvin vaivoitta ja heräsinkin seitsemän aikaan varsin virkeänä ja positiivisin mielin. Taisin vain pari kertaa vessassakin juosta yöllä ja nukahdin nopeesti uudelleen molemmilla kerroilla.

Beibi on painunut entistäkin alemmas (niin kuin osasin kuvitella) ettei ihme jos hiukka painetta tuntuu kun toinen puskee itteensä niin alas. Sydänäänet hyvät ja verenpaine hyvä ja hemoglobiini hyvä (se mitattiin pitkästä aikaa ja tuli taas uus enkka – 138) ja kaikki muukin hyvin. Ne eiliset poltteluoireet ja muut mahafiilikset lupaavat ihan hyvää, mutta mistä sen tietää milloin tuo pieni on valmis syntymään… Joka tapauksessa ensi viikon maanantaiksi taas neuvola-aika – viimeinen sellainen! Kun sitten torstaina viikon päästä laitettaisiin jo Poriin vierailulle. Ja sinne sitten joko jäädään tai ei. Kyselinkin tuosta Porijutusta ja se on kuulemma sitten vähän äidin omastakin mielipiteestä kiinni (jos näyttää siltä että kaikki on ok eikä vauva oo jättikokoinen tai mitään) jäädäänkö sinne vaiko ei. Mä luulen että olisin siinä vaiheessa jo ihan valmista kauraa. Eli näillä näkymin synnytyksen saa mun puolesta silloin käynnistää, ellei se ole tajunnut käynnistyä aiemmin. 🙂

Eipä tässä mitään vaikka vielä saisi odotella sen viikon, kun ei mulla kuitenkaan muita ”vaivoja” ole kuin kömpelyys ja tuo mitä puskeva pää saa aikaan. Voisi olla kauheat turvotukset, närästykset, selkäkivut, unettomuudet ja vaikka mitä. Enkä mä aamuisin vaivu epätoivoon kun huomaan herääväni taas omasta sängystä ja sanon Villelle ”yhä yhes koos”. 🙂 Kyllä tuo pieni syntyy sitten kun sitä haluaa.

Nyt on ehkä jotenkin iisimpi odotella h-hetkeä, kun tietää että viikon päästä viimeistään voidaan sitten laittaa asiat tapahtumaan. Viikko on lyhyt aika! 🙂

Ainiin, tänään oli myös tupsahtanut eka äitiysraha tilille. Sekin jotenkin tekee tästä todellisempaa, mää oon pian ihan oikea äiti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.