Pallomaha viikolta 39+1

Mahapallostakin muistettiin taas ottaa kuva, kun eilen unohtui vaikka tasaviikko tulikin  täyteen. Mutta eipä tuo haittaa, päivä sinne tai tänne. Nassu sutattu kun ilme ei ollut ihan semmonen jonka haluan koko maailmalle näyttää. ;) Mutta on se pallo jo melko kookas… Valokuvista sen ite aina huomaa, ei se peilistä katottuna oo noin kookas! Ehkä valokuva lihottaa…?! :D

Ihan Zetan kiusaksi mulla on varattuna parturointiaika perjantaina. Ei se kuitenkaan vielä aio syntyä pitkään aikaan, niin saapa emo vielä tukkansa kuosiin, jotta sitten sairaalassa näyttää tukka hyvältä. Väriä on tukkaan laitettu raskausaikana vaan kerran tai kaksi (kauhistus!) joten nyt laitetaan sitten jotain väriäkin päähän ja piilotetaan juurikasvu, joka on tosin melko huomaamatonta. Että älä uskallakaan syntyä vielä jos haluat nähdä nättitukkaisen äidin! ;) (Tiedä sitten toimiiko tämä käänteispsykologia tohon pieneen maha-asukkaaseen…)

6 thoughts on “Pallomaha viikolta 39+1

 1. Oooih!
  Tsemppiä tulevaan synnytykseen. Jospa sinä olisit niitä jotka vain tuntee pari nipsaisua (supistusta) huokaisee ja kas, vauva onkin sylissä :)
  Hyvin se menee!

  Ja taas kasvoi vauvakuume yhden pykälän. Synnyttämistä ei tosin ole ikävä eikä raskaana olemista eikä itseasiassa vauva-ajan kolmea ensimmäistä kuukauttakaan mutta kaikkea muuta onkin jo!!

 2. Toivottavasti menisikin niin ettei tarvitsisi tuntikausia tai vuorokausikausia (!!) pakertaa tuskissaan. :)

  Tuskinpa mullakaan synnyttämistä sitten tulee ikävä kun se on takana, mutta mahaa voikin tulla ikävä, tai nyt ainakin siltä tuntuu vaikka siitä jo voisin mielelläni luopua.

 3. On nuo raskausmahat kyllä ihania mutta vielä ihanampaa on päästä mahasta eroon :)! Tsemppiä siis!

 4. Ja todellakin siis on tärkeää että on tukka kunnossa kun menee synnyttämään :), ei sitä kuitenkaan sitten ihan heti uudelleen kampaajalle pääsekään! Mä kävin myös kasvohoidossa mutta sen jäljet katosivat aika nopeaan jonnekin :D.

 5. Sehän oliskin ihan ihannetilanne, kun heti tukan kuntoon saamisen jälkeen (kampaajan tekemä kampaus päässä) pääsisi lähteen sairaalaan ja putkauttamaan pienen maailmaan, niin sais sitten edustavia kuvia äidistä+vaavista heti projektin jälkeen. :D Eihän se kampaus siinä pakertaessa kauheesti ehtis mennä pilalle :D Mulla on tuo kasvohoito-osasto ihan täysin kokeilematta… Pitäisköhän joskus uskaltaa, niin siis sitten joskus tulevaisuudessa kun olisi taas aikaa panostaa siihen omaan hyvinvointiin ja laatuaikaan ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.