Väliaikatietoja taas

Väliaikatietoja taas

Nyt ollaan kelloteltu kuutta supistusta tunnissa, puoli kolmesta lähtien on tahti pikkuhiljaa nopeutunut tähän. Ja kipu on myös lisääntynyt. Ihastuttavaa polttelua alavatsassa, mutta vielä ihan siedettävää vaikka se välillä saakin jo jalat kiemurtelemaan kivusta. Pitää vain muistaa hengitellä ja koittaa rentouttaa itteensä, niin pärjäillään. Sellainen joku lämmin tyyny/pussi alavatsan päällä olisi varmaan aika ihana… Kuumaa suihkua voisi kyllä harkita, se varmaan toisi myös helpotusta.

Isukki haki koirat hoitoon muutama tunti sitten, ettei tarvitse niitä sitten ainakaan yöllä alkaa hakea tai viedä. Ja Hra L on mun kanssa kotona ollut jostain puolesta päivästä lähtien. Yksin oliskin ollut kurja olla näitten kipujen kera. Sekin auttaa kummasti, kun toinen on lähellä. Ja kyselee välillä vointia. 🙂

…supistustauko…

Auts! En tiiä paheneeko koko ajan vai tuntuuko vain siltä, mutta tulee vielä piiiitkä ilta tällä menolla. Yöstä puhumattakaan. Pitäis olla kotona lääkäri joka voisi tsekata onko kohdunsuu alkanut avautua vai onko tää kaikki vaan silkkaa kiusausta. Ja ilokaasupullo olis kätsy 😀 (Sikäli mikäli siitä jotain apua olisi mulle).

Mutta kyllä tämä tästä. Pitää muistaa ajatella että jokainen tuskan hetki tuo sitä pientä tyyppiä lähemmäksi. Ja pian voi kutitella kaveria jalkapohjasta ihan livenä eikä vaan mahan läpi. 🙂 Jalkapohjaa on taas koitettu tunkea välillä kyljestä ulos. 🙂

Se on vaan tyhmää kun ei tiiä yhtään kauanko tätä kestää ennen kuin alkaa olla tosi kyseessä. Ei kauheesti ilahduta jos tätä kerran 10 minuutissa kituutusta jatkuu vaikka vuorokauden tai kaksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.