Kevääääät!!

Tuntuu että kevät etenee nyt ihan hurjin harppauksin, kun en välttämättä joka päivä edes päivänvalossa ehdi tai edisty ulos. Eilenkin tein ekan ulkoilun (=pienen lenkin kera koirien) vasta kymmenen jälkeen illalla… Niinpä tänään mut yllätti ihan totaalisesti joukkohauta-kukkamaassa tapahtunut edistys! Ihanaa!

Kyllä vain, krookuksiahan ne! Kannatti jaksaa niitä sipuleita syksyllä iskeä maahan! :)

Oli pakko ottaa kuva lentokoneestakin, kun se sopivasti meiän pihan yli lensi. :)

Ja ihanat narsissit kukkivat kauniisti pikkuruisessa ruukussa pääoven vieressä. :)

Toisessa sipulikukkamaassa ei edistystä varmaan tapahdu kuin joskus muutaman viikon päästä, mutta mikä sen mukavampaa kuin eri aikaan kukassa olevat sipulikukat! Iloa pitemmäksi aikaa! :) Kauaa ei voi mennä enää kun ekat leskenlehdet pukkaavat esiin harmaasta maasta…

One thought on “Kevääääät!!

  1. En ole sua unohtanut, mutta tässä on ollut paljon hötäkkää :D Palkintosi saat, vaikkakin joudut vähän nyt odottelemaan… Nää minityönantajat on välillä vähän vaativia, eikä aikataulut tunnu millään menevän niinkuin äiti haluaisi ;)

    Ihania kevät kuvia, meilläkin penkistä pilkottaa jo pienet tulppaanin alut :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.