Arjen puuhasteluja

Pitäisi muistaa ottaa enemmän kuvia ihan tavallisista arkisista jutuista ja puuhista. Eilen otin muutaman kuvan  – edistystä! :)

Enpä olisi vuosi sitten osannut aavista, että nyt meillä on menossa jokapäiväinen tuttipulloshow :D Aventit on todettu parhaiksi ja muita ei enää käytetäkään.

Ja en olisi uskonut, että saisin ikinä yrttejä pysymään näin hienosti hengissä (olen yleensä ihan käsi yrttien kanssa)! Kaksi basilikaa ja minttua sen kun rehottavat! Kaupasta ostetut yrtit on isketty purkkeineen sellaseen foliovuokaan jossa normaalisti paistetaan vaikka lanttulaatikkoa jouluksi ja pidän huolen että vuoassa on aina vettä tarjolla – ovat kovin janoisia!

Tein ihania pikkuvaatelöytöjä vaatekaapista, kun oli aika kaivella esiin isompia vaatteita pieniksi jääneiden tilalle. :) Vielä kun nuo saisi lipastonlaatikkoon laitettua, mutta hyvä alku tämäkin! :D

Pikkutyyppi pyytää ruokaa, joten ruokkimaan…

2 thoughts on “Arjen puuhasteluja

  1. Oiva joi tänään ekaa kertaa tuttipullosta :), jee! Voin siis hyvillä mielin lähteä nauttimaan keikasta keskiviikkona eikä tartte pelätä että pikkuiselle tulee kesken nälkä! Pullolla tosiaan tuntuu olevan merkitystä, meillä toimi Tommee Tippee-pullo.

    Mitäs kokoa Lumi-Kukka käyttää, 60? Oivalla nyt 62 vaatteet mutta osa niistäkin jäämässä pieneksi, just viikkailtiin 68 vaatteita lipastoon valmiiksi odottamaan… kyllä nuo pienet sitten kavsaa vauhdilla!!

  2. Hyvä Oiva!! :) Tommee Tippeetä me ei olla kokeiltukaan. Toinen toimiva meillä on ollut Mam-pullot (Ainun) mutta ne on hankala käyttää sillai kun niissä on kauhea kokoaminen. Ne meidän kaksi Mammia on nyt varapulloina. Normit Ainu-pullot on pois käytöstä kokonaan. Mutta hyvä tosiaan kun pääset keikalle hyvin mielin! Äläkä sitten murehdi sitä syömistä vaan nauti keikasta! :)

    56 menee vielä joissain vaatteissa, mutta 60 tai 62 on muuten käytössä. 62 on kyllä hiukka väljä koko useimmissa vaatteissa, mutta parempi sekin kuin kiristävä 56. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.