Pieni tarttuja :)

Lumi-Kukka yllätti äitinsä tänään uudella taidolla. Ehkä se oli vain tuuria, mutta jatkoa seuraa varmasti! :)

Kato äiti mä osaan pitää kiinni tästä ihan ite!

Lumi-Kukka istuskeli sylissäni ja lähinnä töni käsillään tuollaista lelua, jossa on tollanen iso rengas. Ja sitten yhtäkkiä rengas olikin tiukasti kädessä kiinni ja pysyi siinä vaikka kuinka pitkään käden viuhtoessa sinne tänne. :) Ehkä se meni vain tuurilla käteen, mutta ainakin tästä on hyvä lähteä kehittämään tarttumistaitoja. :)

Eilen käväistiin mökillä viemässä sinne ylimääräisiä orvokeita ja pikkuneiti halusi poseerata juhlamekossaan anopin kuistin sohvalla.

Näin viimeyönä unta, jossa Lumi-Kukalle oli yhdessä yössä kasvanut ihanan pitkä tukka tuohon päälaelle, johon on alkanut oikeastikin tulla uutta tukkaa lähteneen tilanne, mutta ei se tukka sellaista vauhtia kasva kuin unessa. Ja tyttö osasi kävellä (jotain portaita painoi vauhdilla yksinään) ja oli oppinut sanomaan jonkun lauseenkin, en kyllä muista mikä se oli. Mutta yhtäkkiä vain laukoi sen lauseen, vaikkei ollut aiemmin sanaakaan osannut sanoa. :D Mua oikein harmitti, kun pienestä vauvasta oli yhtäkkiä kasvanut niin iso tyttö! Onneksi mut kuitenkin herätti tuo pikkuvauva eikä mikään kävelevä ja puhuva pitkätukka! ;)

Nimen julkistamisen jälkeen pieni on nukahtanut ihmeen aikaisin yöunilleen… Lauantaina nukahti 10 aikaan ja herätti yöllä puoli kolmelta. Vaihdoin silloin vaipan unessa olleelle vauvalle, tyyppi siis ei herännyt koko prosessin aikana. :D Oli vissiin hiukan väsynyt nimiäistensä jälkeen. Uni maistui pienellä lopulta johonkin puoli kahteentoista! Syömiset vain seitsemän ja yhdeksän aikoihin.

Eilen nukahti jo ennen kahdeksaa (mitä ihmettä, meiän vauvako?!), heräsi 10 jälkeen syömään ja jatkoi uniaan niin että heräsi syömään seuraavaksi vasta vähän ennen kolmea ja seuraavan kerran ennen kuutta. Voisikohan tuosta tulla jonkinlainen tapa, että yöunet alkaisivat jo siinä 8-10 aikaan?! Jooko, se olisi kovin kivaa! :)

4 thoughts on “Pieni tarttuja :)

 1. Hei! Olen käynyt kyyläämässä talvipuutarhakuviasi, sillä varsin pitkälle vastaava on meillä kesän lopulla valmistumassa. Olisitko niin kiltti, että ottaisit minuun sähköpostiini yhteyttä, koska haluaisin kuulla kokemuksistasi, vinkkejä jne. Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi :)

 2. siis WHAT? Ihan jo tolla tavalla tarttui neiti leluunsa? Voi sentään. Höh kun en ollut näkemässä! Noh, ehkä vielä ehdin. :D Ja kohta Lumi-Kukka jo hamuaa kaikkia jänniä esineitä ja osaa ihan tarkoituksella niihin tarttua. Eikös se niin ole että kaikki mahtavat taidot on saanut alkunsa vahingosta!?

  Ja vitsi mitä yö-unia! Tuntuu varmaan melko epätodelliselta kun neiti vetää sikeitä jo kympiltä – saatika kasilta!!! :D
  Tsemppiä hyvien unenlahjojen kanssa jatkossakin! ;)
  -haltiaPia

 3. Lumi-Kukan opastuksella Oivakin on oppinut tarttumaan, nyt osaa jo aika hyvin ja yrittää jopa suuhun leluja viedä, onnistumiset sen suhteen varmaan vielä ihan vahinkoja ;).

 4. Lootuskukalle sähköpostia laitettu :)

  Pia – joo tarttumista on alkanut tuon ekan kerran jälkeen näkyä silloin tällöin enemmänkin, jee! En tiiä ymmärtääkö tarttuvansa, mutta tarttuu silti. :) Vahingossahan tosiaan kaikki tollaset taidot alkunsa saavat. :) Ehdit säkin varmaan tarttumista jonkun kerran nähdä :D Ja hyvät unenlahjat sen kun jatkuvat, ihanaa!

  Minna – hyvä Oiva! :) On se ihanaa kun meiän pienet oppivat uusia juttuja! Mäkin alan sitten seuraavaksi odotella sitä kun alkaa suuhun mennä muutakin tavaraa kuin se oma nyrkki :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.